-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Etelä-Pohjanmaalla noudatetaan edelleen kiihtymisvaiheen maskisuositusta

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki kokoontui tänään 21.12.

Merkittiin tiedoksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 17.12. tekemä päätös, joka Etelä-Pohjanmaan lisäksi koskee Keski-Pohjanmaata, Pohjanmaata, Pirkanmaata ja Keski-Suomea eli koko Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston toimialuetta.

MAINOS

Tavoitteena kokoontumisrajoituksen tiukentamisella on koronatilanteen vakauttaminen.

Aluehallintovirasto on 17.12. antanut määräyksen tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla: Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 henkilöä edellyttäen että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Määräys on voimassa 22.12. – 17.1.

Etelä-Pohjanmaan alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki päätti kokouksessaan jatkaa myös omia, aiemmin antamiaan suosituksia yksityisten ja uskonnollisten tilaisuuksien järjestämisestä 17.1. saakka.

Myös harrastustoimintaan annetut ohjeet, muut suositukset ja etätyösuositus ovat edelleen voimassa.

Etelä-Pohjanmaalla noudatetaan kiihtymisvaiheen maskisuositusta. Nyrkin suositukset ovat luettavissa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin nettisivulla, www.epshp.fi/Nyrkki

Nyrkin seuraava kokous pidetään 4.1.2021.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät