10.5 C
Alajärvi
sunnuntai 01.10.2023
spot_img
MAINOS

Etätyötilojen avoimet ovet Evijärvellä, Vimpelissä ja Lappajärvellä

Evijärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä on perustettu etätyöpisteet palvelemaan alueen asukkaita, lomalaisia ja muita etätyötilan tarvitsijoita.

Etätyötilat sopivat niin töiden tekemiseen ja asiakastapaamisiin. Yritykset ja yhdistykset voivat pitää myös kokouksiaan etätyöpisteiden kokoustiloissa.

Etätyöpisteissä on avoimet ovet tiistaina 23.2. Kiinnostuneet voivat tällöin käydä tutustumassa tiloihin ja kertoa omista tarpeistaan ja toiveistaan etätyötiloille.

MAINOS

Evijärvellä etätyöpisteiden esittely aloitetaan aamulla kutsumalla kunnan yksin yrittäjiä aamukahville ja keskustelemalla, miten etätyötilat voisivat palvella yrittäjien tarpeita. Etätyötila on avoinna kello 9-12.

Vimpelissä vietetään iltapäivällä etätyötilan virallisia avajaisia ja keskustellaan, mitä mahdollisuuksia etätyötila avaa kunnalle. Etätyötila on avoinna kello 9-16.

Lappajärvellä kunnan etätyötilan ja Kivitipun etätyöpisteen ovet ovat avoinna kello 9-16.

Etätyötilan varaaminen on helppoa. Sen voi tehdä netin kautta. Haluttu etätyötila valitaan paikkakunnan nimen perusteella.

Päivän aikana tiloista julkaistaan myös esittelyvideoita Aisaparin ja Järvipohjanmaan yrityspalvelujen some-kanavilla.

Etätyötiloja on kehitetty yhdessä Leader Aisaparin hankkeen Rural Working Hub hankkeen kanssa. Hanke on rahoitettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät