Etätyötilojen avoimet ovet Evijärvellä, Vimpelissä ja Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Evijärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä on perustettu etätyöpisteet palvelemaan alueen asukkaita, lomalaisia ja muita etätyötilan tarvitsijoita.

Etätyötilat sopivat niin töiden tekemiseen ja asiakastapaamisiin. Yritykset ja yhdistykset voivat pitää myös kokouksiaan etätyöpisteiden kokoustiloissa.

MAINOS

Etätyöpisteissä on avoimet ovet tiistaina 23.2. Kiinnostuneet voivat tällöin käydä tutustumassa tiloihin ja kertoa omista tarpeistaan ja toiveistaan etätyötiloille.

Evijärvellä etätyöpisteiden esittely aloitetaan aamulla kutsumalla kunnan yksin yrittäjiä aamukahville ja keskustelemalla, miten etätyötilat voisivat palvella yrittäjien tarpeita. Etätyötila on avoinna kello 9-12.

Vimpelissä vietetään iltapäivällä etätyötilan virallisia avajaisia ja keskustellaan, mitä mahdollisuuksia etätyötila avaa kunnalle. Etätyötila on avoinna kello 9-16.

Lappajärvellä kunnan etätyötilan ja Kivitipun etätyöpisteen ovet ovat avoinna kello 9-16.

Etätyötilan varaaminen on helppoa. Sen voi tehdä netin kautta. Haluttu etätyötila valitaan paikkakunnan nimen perusteella.

Päivän aikana tiloista julkaistaan myös esittelyvideoita Aisaparin ja Järvipohjanmaan yrityspalvelujen some-kanavilla.

Etätyötiloja on kehitetty yhdessä Leader Aisaparin hankkeen Rural Working Hub hankkeen kanssa. Hanke on rahoitettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

MAINOS
Edellinen artikkeliVerenluovuttajia riitti myös koronavuonna – Alajärvellä tilaisuus huomenna
Seuraava artikkeliKolme uutta tartuntaa sairaanhoitopiirin alueella