Eepeen edustajiston nimet selvillä

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan vaaleissa annettiin 28704 ääntä, mikä on 4264 enemmän kuin edellisissä vaaleissa. Äänestysaktiivisuus nousi 30,2 prosentista 32,2 prosenttiin.

Edustajistoon valittiin 28 uutta ehdokasta, joiden tehtävänä on toimia äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtia, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen.

MAINOS

Yhteensä osuuskaupan edustajiston vaaleissa oli ehdolla 203 jäsentä. Osuuskaupan edustajistoon tuli valituksi yhteensä 50 henkilöä, joista 24 oli naisia, 26 miehiä. Uusia edustajiston jäseniä on joukossa 28.

Edustajistoon valittiin alueeltamme seuraavat henkilöt vertailuluvun mukaan: Antti-Kalle Levijoki, diplomi-insinööri, Alajärvi, Johanna Nelimarkka, maanviljelijä, Alajärvi, uusi, Ano Halla-aho, maanviljelijä, konemyyjä, Soini, uusi, Virpi Lahtinen, marketpäällikkö, Alajärvi, Anita Ammesmäki, myyntikoordinaattori, eläkeläinen, Vimpeli, uusi.

MAINOS
Edellinen artikkeliEilen yhdeksän uutta tartuntaa sairaanhoitopiirin alueella
Seuraava artikkeliTHL on päättänyt AstraZenecan koronavirusrokotteen käytön tilapäisestä keskeytyksestä