Kebab-Pizzeria Albert kymmenen vuotta

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläisten nälkää jo kymmenen vuoden ajan loitolla pitänyt Kebab-Pizzeria Albert juhlii syntymäpäiviään koronan sallimin tavoin.

Yrittäjät Sanna ja Levent Bulbul kertovat, että vaikka liikeidea on pysynyt samana kuin alussa, niin vuosien varrella ruokalistaa on täsmennetty vastaamaan asiakkaiden toiveita, tilaa on remontoitu ja aukioloaikoja hieman muutettu.

MAINOS

Viimeksi on remontoitu keittiö, jossa toimintaa on nyt hyvä jatkaa samaan malliin!

Ruokalistan kestosuosikkeihin kuuluvat niin nyt kuin koko toiminta-ajan ovat kuuluneet kinkku-, ananas-, aurapizza, jonka nimi Kebab-Pizzeria Albertissa ovat Hawaiji, ja toisena suosikkina on Alajärvi-pizza. – Tämän hetken ehdoton suosikki etenkin nuorilla kuitenkin on Erikoispizza, joko salaatilla tai ilman. Rullakebab tulee hyvänä kakkosena, yrittäjät kertovat.

Talon erikoisuuksiin kuuluvat kana-annos riisillä tai ranskalaisilla. Lounaaksi toimivat hyvin myös ruokaisat salaatit.

Kymmenen vuoden toiminta-aika on vakiinnuttanut Kebab-Pizzeria Albertin osaksi paikkakunnan ravintolatarjontaa ja yrittäjät uskovat, että suosion salaisuus on siinä, että he toimivat aina omana itsenään kaikkia tasapuolisesti kohdellen. Ja tietysti, ruoan laadusta ei tingitä!

Korona rajoituksineen on tuonut monenlaisia haasteita myös ruokaravintoloille ja säännöt huomioidaan tarkasti myös Albertissa.

– Asiakkaille meillä on kehotus käyttää käsidesiä, jota on aina tarjolla. Silloin kun ravintolassa on saanut ruokailla, olemme huomioineet turvavälit pöytien sijoittelulla ja pöytämäärällä. Tällä hetkellä sisällä ei voi ruokailla lainkaan.

Kebab-Pizzeria Albert täyttää kymmenen vuotta aprillipäivänä 1.4. Syntymäpäivää juhlistetaan ruokatarjouksin ja arvonnassa on lahjakortteja muun muassa Lumoon, Silmäseutuun, Alvariiniin, Euronics Japo Alajärvelle ja MY-H Koulutettu hierojalle!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKaksi uutta tartuntaa eiliseltä
Seuraava artikkeliAlajärven tartuntaluku kasvoi jälleen yhdellä