Hoiskon koulun pilkkipäivässä pilkittiin 1611 kalaa!

Mainos[adrotate banner="3"]
Nyt nappasi! Ja nappasi muuten kaikkiaan yli 1600 kertaa! Kuva: Sanna Salo.

Hoiskon koulun oppilaat pääsivät testaamaan pilkkitaitojaan ja kalaonneaan koulun rantaan Hoiskonlahdella perjantaina. Järvi-Pohjanmaan Onkijat ry:n miehet olivat opettamassa ja neuvomassa pilkkimisen saloja innokkaille koululaisille.

Sää suosi ja aurinko paistoi kilpaa lasten onnen kanssa kalan napattua. Kaloja nousikin runsaasti Alajärvestä ja olihan pilkkijöitäkin yli sata. Eniten kaloja nappasivat Josua Ranta 5.lk, 77 kalaa, Loviisa Kantonen 3.lk, 53 kalaa ja Johanna Pitkänen 5.lk, 44 kalaa. Yhteensä kaloja tarttui kalastajien koukkuihin 1611 kappaletta!

MAINOS

Kaikki oppilaat palkittiin Onkimiesten herkuilla ja lisäksi koulu oli teettänyt ”Nyt nappas”-mukit kolmelle parhaalle pilkkijälle. Paras pilkkijä Josua Ranta sai myös omalla nimellä kaiverretun kiertopilkkipokaalin vuodeksi kotiin.

Hoiskon koulun henkilökunta ja oppilaat kiittävät Järvi-Pohjanmaan Onkijoita mukavasta pilkkipäivästä!

Yli sata pilkkijää suuntasi jäälle Hoiskon koulun pilkkipäivässä! Kuva: Soili Mäki.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliYksi uusi tartunta eiliseltä
Seuraava artikkeliTiedosta ja hallitse riskit yritystoiminnassa