0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Soitellaan!

Millaista on soittaa rumpuja, sähkökitaraa, bassoa tai kosketinsoittimia? Tai olisiko laulaminen sinun juttusi? Onko jokin soitin sinulle jo tuttu, mutta haluaisit kokeilla jonkin toisen soittimen soittamista?

FinEst Bändileiri -hanke järjestää lauantaina 15. toukokuuta Soitellaan! -työpajapäivän, jossa voit tutustua erilaisiin bändisoittimiin. Soittamisesta kiinnostuneet voivat kokeilla eri soittimilla soittamista ja saada oppia ammattitaitoisten opettajien johdolla.

MAINOS

Soitellaan! -työpajapäivään voivat osallistua 7-15-vuotiaat lapset ja nuoret Alajärveltä, Evijärveltä, Kauhavalta, Lappajärveltä, Lapualta ja Vimpelistä.

Työpaja järjestetään Kauhavan koulukeskuksessa 15.5. kello 12-16. Päivän aikana tarjotaan välipala. Työpajapäivä on maksuton, mutta järjestelyjen vuoksi työpajaan on ennakkoilmoittautuminen 5.5. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistoon.

Soitellaan! -työpaja toteutetaan osana FinEst Bändileiri-hanketta, järjestelyistä vastaavat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Aisapari.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät