-6.9 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Soitellaan!

Millaista on soittaa rumpuja, sähkökitaraa, bassoa tai kosketinsoittimia? Tai olisiko laulaminen sinun juttusi? Onko jokin soitin sinulle jo tuttu, mutta haluaisit kokeilla jonkin toisen soittimen soittamista?

FinEst Bändileiri -hanke järjestää lauantaina 15. toukokuuta Soitellaan! -työpajapäivän, jossa voit tutustua erilaisiin bändisoittimiin. Soittamisesta kiinnostuneet voivat kokeilla eri soittimilla soittamista ja saada oppia ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Soitellaan! -työpajapäivään voivat osallistua 7-15-vuotiaat lapset ja nuoret Alajärveltä, Evijärveltä, Kauhavalta, Lappajärveltä, Lapualta ja Vimpelistä.

Työpaja järjestetään Kauhavan koulukeskuksessa 15.5. kello 12-16. Päivän aikana tarjotaan välipala. Työpajapäivä on maksuton, mutta järjestelyjen vuoksi työpajaan on ennakkoilmoittautuminen 5.5. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistoon.

Soitellaan! -työpaja toteutetaan osana FinEst Bändileiri-hanketta, järjestelyistä vastaavat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Aisapari.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät