-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Kyky-Betset 1-sarjan välieriin

Kyky-Betset eteni 1-sarjan välieriin pudottamalla Nurmon Jymyn voitoin 2-0.

Nurmossa käytiin lauantaina voitosta tiukka vääntö, jonka Kyky-Betset väänsi voitoksi 0-3 (18-25, 21-25, 22-25).

MAINOS

Nurmon riveistä puuttui hakkuri/yp paikalla pelannut Joel Itänen, joka taisteli viikonlopun Puolustusvoimien vahvuudessa. Betonimiesten joukkue esiintyi liki täydellä rosterilla, vain Mika Mäntylä oli poissa herramiessopimuksen puitteissa.

Ensimmäinen ottelu näytti suuntaa mihin on tähtäin laitettu. Keskittyminen kaikilla pelaajilla oli havaittavissa jo perjantain treeneissä. Tammikuun tiukka vääntö Jymyn kanssa oli hyvä muistutus sarjan tasaisuudesta.


Nurmossa palkittiin Kykyn Ralfs Ozolins ja Jymyn Oskar Bodman.

Hyvä asenne näkyi läpi ottelun, Jymy syötti ja hyökkäsi lujaa mutta saimme vastaanoton pidetty kasassa ja verkkopelissä toimi hyökkäys ja torjunta. Mikko Väliahon johdolla joukkue syttyi hurjaan torjuntaan. Konkarin opit ja asenne tarttui kaikkiin.

Petrusevics täräytti syöttöön jotain aivan hurjaa ja kokenut Kapo Alanenkin oli ihmeissään Jymyn vastaanotossa. Riittävän kovasti loppuun yrittänyt Nurmo piti betonimiesten keskittymisen kasassa sunnuntaillekin.

Toinen koitos kotona alkoi Aivarsin pommituksella ja Väliahon Mikon ja Keskisen Roopen torjuntanäytöksillä. Jymyn miehistö taisteli sen minkä pystyi mutta vaikeimmatkin pallot kaivettiin kapteeni Aningon esimerkillä lattian rajasta.

Tekeminen oli joukkueen puolella semmoista mikä lupaa hyvää ja kuumaa kevättä. 3-0 voiton eränumerot (25-13, 25-13, 25-18) kertovat olennaisen eron joukkueiden välillä.

Viikonlopun pelit olivat näytös siitä, mihin hyvä keskittynen ja tahtotila antaa mahdollisuudet. Sarjan nopein ja ulottuvin vasuri passari Ozolins tekee vastustajan torjunnalle vaikeuksia. Kyllä Mannisen hymy oli muutaman kerran melko imelää, kun tyhjiltä pääsi lataamaan.

Nurmossa palkittiin Kykyn Ralfs Ozolins ja Jymyn Oskar Bodman. Kyyjärvellä Betsetin isäntiä edusti Esa Kyrönlahti ja palkitut hyvin liberoinut Kykyn Ilja Liunenko ja Jymyn ex -Kyky, Soinin Tiikereiden kasvatti Tomi Mäki.

Taistelu jatkuu rakkaan Lempo Volleyn kanssa välierissä tulevana viikonloppuna. Lauantaina käydään Lempäälän Hakkarissa ja sunnuntaina finaalipaikka ratkotaan Kyy Yorkissa.

Toinen välieräpari on TuTo – Murikat, Kuortane.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät