MLL:n leikkikenttäkerhot starttaavat jälleen Alajärvellä

MLL järjestää jälleen tänä kesänä Alajärvellä leikkikenttäkerhoja eri leikkikentillä. Yhdistyksen puheenjohtaja Saija Ylinen kertoo, että työhön on palkattu neljä nuorta, jotka leikittävät lapsia 7.6.-30.7. välisenä aikana kaikkiaan yhdeksällä eri leikkikentällä, niistä Palotorin leikkikentällä kahdesti viikossa.

Leikkikenttätoiminta on Alajärven MLL:lle perinteistä toimintaa, joka on myös todella suosittua. Toki aina välillä jollain leikkikentällä on mukana vain muutama lapsi, mutta välillä vilskettä voi olla jopa 30 lapsen voimin.

MAINOS

Leikkikenttäkerhoa järjestetään tänä kesänä valtaosin samoissa paikoissa kuin viime kesänä, vain Pähkinästä on siirrytty Kitronlaakson leikkikentälle. Yleensäkin muutoksia tehdään toiveiden ja tarpeen mukaan.

Esimerkiksi Uusikylän leikkikenttäkerho palautettiin muutama vuosi sitten kyläläisten toiveesta ja siellä käyttöä onkin kerholle ollut paljon!

Suosituin leikkikenttäkerhoista toki on keskustan leikkikenttäkerho ja siksi Palotorilla leikitäänkin kahdesti viikossa.

Varat toimintaan saadaan kaupungin toiminta-avustuksesta, Lapset Ensin -keräyksestä ja erilaisista lahjoituksista, kuten yläasteelta monesti saaduista taksvärkkivaroista.

Leikkikenttätoiminnan lisäksi MLL järjestää talvella lasten liikuntakerhoa, joka jatkuu taas tulevana syksynä pienenä ryhmänä.

Leikkikenttäkerhoihin ohjaajat saatiin tänäkin keväänä valita lähes 20 hakijan joukosta. Saija Ylinen kertoo, että hakijat olivat todella hyviä, joten valinta oli hankala. Ohjaajiksi valittiin Emilia Kujala, Nella Mattila, Eemeli Koivisto ja Johanna Viitasaari.

Kesäkuussa leikkikenttäkerhoa vetää Johanna ja Emilia, heinäkuussa Nella ja Eemeli.

Kerhot pidetään kesän ajan maanantaisin kello 10-12 Palotorin leikkikentällä ja kello 13-15 Myllykankaan koulun leikkikentällä.

Tiistaisin kello 10-12 ollaan Koskenvarren leikkikentällä ja kello 13-15 Lehtimäen seurakunnan leikkikentällä.

Keskiviikkoisin Uusikylän koulun leikkikentällä leikitään kello 10-12 ja 13-15 Palotorilla.
Torstaisin aamulla kello 10-12 vuorossa on Hoiskon koulun piha ja kello 13-15 Pynttärin leikkikenttä.

Perjantaisin kello 10-12 leikitään Luoma-ahon koulun pihalla ja kello 13-15 Kitronlaakson leikkikentällä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version