2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Yleisurheilukoulut ovat startanneet Soinissa hurjalla hulinalla!

Uusi Soinin osoite- ja puhelinluettelo on ilmestynyt.

Yleisurheilukoulu on käynnistynyt Soinissa jälleen toukokuun alussa ja mukana on yli 80 lasta. Tänä vuonna tiimissä on yhteensä kymmenen ohjaajaa ja ryhmät jaettu niin, että kello 18-19 yu-koulu on 2015-2012 syntyneille ja kello 19-20 2011-2008 syntyneille.

Näin pystytään pitämään ryhmät pieninä. Paljon kyselty pienten yu-koulu alkaa tiistaina 9.6 kello 18-19 ja samalla 2012 syntyneiden ryhmä siirtyy myöhäisempään aikaan.

MAINOS

Pienten yu-kouluun ovat tervetulleita kaikki 2017-2016 syntyneet. Ilmoittautuminen paikan päällä.
Keväästä alkaen toiminut junnuvalmennus jatkuu läpi kesän ja mukaan voi edelleen tulla. Junnuvalmennus on sunnuntaisin kello 16-17.30 ja se on suunnattu 2012-2008 ikäisille.

Soinin keskusurheilukentällä on muutoksen aika. Yleisurheilukentän kunnostus on ollut haaveissa jo pitkään mutta vihdoin tänä kesänä kenttää ja toimintoja päivitetään nykypäivään. Juoksurata ja keihäänheittopaikka saavat uuden kestopinnoitteen.

Katsomot kunnostetaan ja samalla hankitaan sähköinen ajanottojärjestelmä ja kuulutusjärjestelmä uusitaan. Kentän kunnostushanke on Soinin Sisu ry:n hanke, jolle on myönnetty rahoitusta Elyn Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Kenttäremontin on tarkoitus valmistua heinäkuun aikana.Remontin myötä kenttä on hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen ja tarjoaa kaikille viihtyisän paikan liikkua.

Kesä on yleisurheilukisojen osalta hieman haastava remontin vuoksi ja kisat painottuvatkin loppukesälle.
Hippo-cupin ensimmäinen osakilpailu pidetään kuitenkin 1.6. Heinäkuulla kentän ollessa remontin vuoksi suljettuna, pidetään Hippo-cupin toinen osakilpailu pururadalla maastojuoksukisojen merkeissä. Siellä sarjat myös aikuisille.

Viiskuntakisojen nimi muuttui. Kisojen uusi nimi on Peukku-kisat. Kisat ovat ns. matalan kynnyksen kisat, joissa on suurten kisojen tunnelmaa, joten kannattaa lähteä hakemaan kisakokemusta. Peukku-kisat pidetään Soinissa elokuulla mutta naapurikunnissa kisoja on pitkin kesää.

Kunniakierros juostaan 10.8. Soinissa pidettävien loppukesän kisojen päivät varmistuvat myöhemmin, joten seuraile ilmoituksia. Tulossa ainakin kentän avajaiskisat ja Hippo-ottelut. Yleisurheilun sponsoreina tänä vuonna ovat Osuuspankki, KM Rahti Oy, Koneurakointi Aki Sammalisto Oy, Soinin Apteekki, K-market Kaneli ja Puutuote Jussila.

Uusi Soinin osoite- ja puhelinluettelo on ilmestynyt. Luettelossa jälleen kattavasti Soinin palvelut, helposti samassa paketissa.

Esimerkiksi kesäsoinilaisille luettelo on hyvä tietolähde paikallisista palveluista. Kiitos mainostajille ja tietonsa ilmoittaneille. Luetteloita on myynnissä K-market Kanelissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät