-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Soinin Musiikkileirillä päästään bändisoiton ytimeen

Soinissa järjestetään Musiikkileiri 4.-6.8. kaikille musiikista kiinnostuneille 10-16 vuotiaille nuorille. Leiri pidetään Hautakylä-salilla.

Leirin pääjärjestäjä ja leirin toteutuksesta vastaava on Soinin musiikinharrastajat ry. Soinin 4H-yhdistys ja Kuudestaan ry:n Tartu maisemaan-hanke ovat vastaamassa monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmasta leirin aikana.

MAINOS

Leirin opettajina toimivat Markku Keski-Mäenpää, Jari Huvila ja Ossi Mäki-Reini, jotka vetävät leiriläisille bändisoittoa ja ohjaavat treenejä. Soiton ulkopuoliselle ajalle on tarjolla ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa.

Leirin lopussa perjantaina 6.8. järjestetään Hautakylä-salissa leiriläisten päätöskonsertti kello 16, johon ovat kaikki lämpimästi tervetulleita! Tarjolla on myös muurinpohjalettuja.

Leirille mahtuu vielä hyvin mukaan innokkaita nuoria muusikoita. Ilmoittautumisaikaa on 11.7. saakka ja niitä otetaan vastaan sähköpostilla soininmusiikinharrastajat@gmail.com.

Musiikkielämyksiä kaikenikäisille

Soinin musiikinharrastajat ry on yhdistys, joka järjestää erilaisia musiikkielämyksiä kaikenikäisille.

Yhdistys on ”vironnut” uudelleen toimintaan vuonna 2018 usean vuoden hiljaiselon jälkeen ja nyt järjestettävä musiikkileiri on toinen tämän jälkeen. Edellinen leiri pidettiin Lauttosella 2019. Yhdistys on 2000-luvun alkupuolella järjestänyt useammankin leirin.

Tämänvuotisen musiikkileirin lisäksi yhdistyksen toinen päätapahtuma on 28.8. järjestettävä Soinilaisten muusikoiden ilta, jonka pääjärjestäjänä yhdistys toimii yhdessä Soinin kunnan, Yhteistalon ja Kyläpääskyjen kanssa.

Tarkoituksena on saada järjestettyä koronatilanteen salliessa, toivon mukaan vielä tänä syksynä, erityisesti perheen pienimmille suunnattu lastenkonsertti.

Yhdistyksen jokavuotiseen perinteeseen kuuluu myös vanhemman väen ilahduttaminen joululauluilla vanhainkodin ja palvelutalojen ympäristössä.

Lisäksi muistetaan vuosittain musiikin parissa ansioituneita henkilöitä stipendeillä ja kaikenikäisille soinilaisille tarjotaan taloudellista tukea soitinhankintoihin hakemusten perusteella.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät