Alajärven Aalto-viirejä taas saatavilla!

295
Pohjanmaan Leijona, LC Alajärven tiedostussihteeri Mauno Laakso, klubimestari Markku Harju ja kaupungin tekninen johtaja Jouni Hänninen varmistivat, että Aalto-viirit ovat asianmukaisesti Palotorin kaikissa kolmessa lipputangossa!
Mainos[adrotate banner="3"]
Alajärven Aalto-viiri julkistettiin 90-luvun alussa. Nyt siitä on tehty toinen painos.

Jos talossa on isäntä kotona, pitää lipputangossa liehua isännänviiri! Tätä mieltä on oltu Alajärvellä, jossa muun muassa kaupungin lipputangoissa liehuu nyt ylväänä Alajärven Aalto-viirit kertomassa, että kuulolla ollaan!

Alajärvi-viiriä on teetetty ensimmäisen kerran noin 30 vuotta sitten, 90-luvun alussa. Sen teetti Lions Club Alajärvi-Järviseutu, ja näitä isännänviirejä alkoi näkyä talojen pihoissa.

MAINOS

Nyt viirejä on valmistettu lisää, niistä on otettu ”toinen painos”, johon sysäys tuli Alajärven kaupungilta. Viiriasiaa puuhaamassa ollut Lions Clubin klubimestari Markku Harju toteaa, että kaupunki on kunnostanut keskusta-aluetta monin tavoin entistä paljon viihtyisämmäksi.

Lipputangoista kuitenkin puuttuivat Alajärven Aalto-viirit, mutta nyt kun viirejä on saatu lisää, on tämäkin asia saatu korjattua. Tekninen johtaja Jouni Hänninen lupaakin, että viirit tulevat jatkossa liehumaan kaikissa Alajärven taajaman lipputangoissa!

Leijonat Markku Harju ja Pohjanmaan Leijona, LC Alajärven tiedostussihteeri Mauno Laakso toivovat, että myös muiden keskusta-alueen kiinteistöjen lipputankoihin hankitaan isännänviirit, kuten tietenkin myös jokaisen kotiin!

Erityisesti taajamassa olisi hienoa, jos kaikissa lipputangoissa liehuisivat yhteneväiset viirit!

Viirejä voi ostaa K-Raudasta tai Info Kirjakaupasta. Niitä on kolmea eri kokoa, joista 3,5 metrinen on tarkoitettu 6-8 metrin tankoon ja maksaa 65 euroa, keskikoko on 75 euroa ja 4,5 metriä, tarkoitettu 9-10 metrin tankoon sekä suurin, kuusimetrinen, on tarkoitettu 11-12 metrin tankoon ja hinnaltaan 90 euroa.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa