Järvi-Pohjanmaalla pian mahdollisuus aikaistaa toista rokotetta

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Alueella on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Kaksi henkilöä alueella on asetettu karanteeniin.

Järvi-Pohjanmaan alueella tilanne on nyt rauhallinen, kiitos alueen asukkaille suosituksien ja ohjeiden noudattamisesta! Etelä-Pohjanmaalla edelleen on aktiivisia tartuntaketjuja, jotka leviävät varsinkin alle 30-vuotiaiden keskuudessa, joten varovaisuutta on edelleen hyvä noudattaa.

MAINOS

Venla ja Väinö-kodissa elokuun alussa todettu koronatapaus ei tuonut yksikköön jatkotartuntoja, mikä on yksi tärkeimmistä koronarokotuksien tuomista hyödyistä.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä kannustaakin kaikkia hakemaan ensimmäisen rokoteannoksen, jos ei sitä ole vielä hakenut. Ajan koronarokotukseen voit varata hyvis.fi -palvelusta tai koronarokotuksien ajanvarausnumerosta 06 2412 7800.

Etelä-Pohjanmaan alueella tehtiin yhteinen linjaus, jonka perusteella koronarokotteen tehosteannos voidaan ottaa kahdeksan viikon päästä aikaisemmin käytetyn 12 viikon sijaan.

Tämän viikon aikana tullaan tiedottamaan, millä tavalla tehosterokoteannoksen ajankohtaa voidaan aikaistaa. Uusia ilman ajanvarausta toteutettavia rokotustilaisuuksia tullaan järjestämään lähiviikkojen aikana ja näistä tiedotetaan piakkoin.

MAINOS
Edellinen artikkeliIlmaantuvuusluku jatkaa nousuaan maakunnassa
Seuraava artikkeliKraatterijärven Geopark kiinnostaa kansainvälisiä tutkijoita