Arpaisten patikka kutsuu jälleen luonnossa liikkujia!

73
Mainos[adrotate banner="3"]

Perinteinen Arpaisten patikka järjestetään Soinissa tänä vuonna jo 27. kertaa lauantaina 11.9. tutulla sapluunalla.

Patikoitsijoilla on valittavanaan kolme eri reittivaihtoehtoa, 14 kilometrin taivallus Läskilammelta, 19 kilometriä Löytömäestä ja koko reitti 28 kilometriä Arpaisilta. Tapahtuman lähtö- ja päätepiste ovat Soinin Yhteistalolla, josta osallistuja kuljetetaan aamulla busseilla valitsemilleen lähtöpaikoille.

MAINOS

Soinin kunnan vapaa-ajan koordinaattori Ninja Sironen kertoo, että linja-autot starttaavat aamulla kello 9. Reittien varrella on mehupisteitä ja keittolounas Kaihiharjussa. Matkan varrella on myös myynnissä kahvia ja pikkupurtavaa.

Patikan jälkeen on uinti- ja saunomismahdollisuus liikekeskuksen tiloissa.

Uutta patikassa on tänä vuonna se, että paikan päällä mukaan ei voi enää ilmoittautua, vaan ilmoittautua tulee ennakkoon. Ennakkoilmoittautumisaikaa on tästä syystä jatkettu aina keskiviikkoiltaan 8.9. saakka.
Aamulla ennen bussien lähtöä ilmoittautuneiden tulee vielä käydä ilmoittautumassa Yhteistalolla kello 8-8.30 välisenä aikana.

Osallistumismaksu on 30 euroa aikuisilta ja alle 18-vuotiailta 25 euroa. Perhepaketti 70 euroa sisältää 2 aikuista ja 1-2 alle 18-vuotiasta. Ryhmähinnat yrityksille ja yhteisöille ovat 25 euroa, jos ryhmässä on vähintään kymmenen henkilöä.

Hintaan sisältyvät kuljetukset, mehupisteet ja maastoruokailu, sauna ja uinti, arvonnat, kunniakirja sekä patikan logolla varustettu kännykkäpussi!

Erillistä perhepatikkaa ei tänä vuonna järjestetä aiemman vähäisen osanottajamäärän vuoksi, mutta Yhteistalolle on suunnitteilla ohjelmaa lapsiperheille patikkapäiväksi.

Tapahtumaa järjestetään tuttuun tapaan yhteistyössä Parviaisen Kyläyhdistyksen ja Saurunseudun maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Ensiapuryhmä paikalle saapuu Alajärveltä.

Hyväkuntoista reittiä, joka tarjoaa huikeat maisemat, on patikkatapahtumassa syksyisin vaeltanut noin 200 osallistujaa. Viimeiset kulkijat ovat pitkältä reitiltä tulleet Yhteistalolle yleensä kello 16 ja 17 välillä.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa