Karvosesta Eepeen toimitusjohtaja

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan hallintoneuvosto valitsi tiistaina pitämässään kokouksessa Henrik Karvosen uudeksi toimitusjohtajaksi. 49-vuotias Karvonen on toiminut vuodesta 2014 lähtien Koillismaan Osuuskaupan toimitusjohtajana ja sitä ennen yhdeksän vuotta toimialajohtajana. Karvosella on kokemusta myös perheyrityksen toimitusjohtajuudesta.

Henrik Karvonen muuttaa Etelä-Pohjanmaalle kevättalvella ja aloittaa Eepeen toimitusjohtajana 1.3.2022.

MAINOS

Toimitusjohtajan paikkaa haki 28 henkilöä, joista kahdeksan työskentelee S-ryhmässä ja 11 asuu Etelä-Pohjanmaalla. Eepeen nykyinen toimitusjohtaja Kimmo Simberg siirtyy eläkkeelle kevättalvella 2022. Simberg on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2003 lähtien.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on yli 92 000 asiakasomistajan omistama vähittäiskaupan monialayritys. Eepeen toimialaan kuuluvat marketkauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.

MAINOS
Edellinen artikkeliJAMI haluaa laajentaa venäläisopiskelijoiden rekrytoinnin lukioon
Seuraava artikkeliWWF:n Luontolivessä seurataan meritaimenen kutua