-15.8 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Sotaveteraanien ansioristit Sakari Joensuulle, Raimo Kaltialalle, Mauno Matilalle ja Annamaija Uusitalolle

Etelä-Pohjanmaan sotaveteraanipiirin hallituksen jäsen Eino Korri ja Alajärven seurakunnan kirkkoherra Ari Auranen luovuttivat Suomen sotaveteraaniliiton hallituksen myöntämät Sotaveteraanien ansioristit Sakari Joensuulle, Raimo Kaltialalle, Mauno Matilalle ja Annamaija Uusitalolle.

Alajärven sotaveteraanit ry:n toiminta on päättymässä vuonna 2024 tai 2025. Yhdistyksen loppumisesta huolimatta veteraanien, puolisoiden ja leskien hyvinvointi turvataan myös tulevaisuudessa. Yhdistys on käyttänyt varallisuuttaan veteraanien, puolisoiden ja leskien hyvinvointiin.

Hallitus arvioi, että nykyiset varat riittävät vielä kolmen vuoden toimintaan. Alajärven kaupunki on tukenut vuosikymmeniä yhdistyksen toimintaa ja nyt ensimmäistä kertaa yhdistys ei ole jättänyt avustushakemusta kaupungille. Hallitus haluaa kiittää kaupunkia arvokkaasta tuesta.

MAINOS

Sotien 1939-1945 Etelä-Pohjanmaan perinneyhdistys on perustettu vaalimaan sotien, sankarivainajien, veteraanien ja kotirintaman muistoa. Samoin on seutukunnallemme perustettu samaan tarkoitukseen Sotien 1939-1945 Järvi-Pohjanmaan alueen perinnetoimikunta. Siinä Alajärven edustajana toimii Tiina Akomeah.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät