Sotaveteraanien ansioristit Sakari Joensuulle, Raimo Kaltialalle, Mauno Matilalle ja Annamaija Uusitalolle

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan sotaveteraanipiirin hallituksen jäsen Eino Korri ja Alajärven seurakunnan kirkkoherra Ari Auranen luovuttivat Suomen sotaveteraaniliiton hallituksen myöntämät Sotaveteraanien ansioristit Sakari Joensuulle, Raimo Kaltialalle, Mauno Matilalle ja Annamaija Uusitalolle.

Alajärven sotaveteraanit ry:n toiminta on päättymässä vuonna 2024 tai 2025. Yhdistyksen loppumisesta huolimatta veteraanien, puolisoiden ja leskien hyvinvointi turvataan myös tulevaisuudessa. Yhdistys on käyttänyt varallisuuttaan veteraanien, puolisoiden ja leskien hyvinvointiin.

MAINOS

Hallitus arvioi, että nykyiset varat riittävät vielä kolmen vuoden toimintaan. Alajärven kaupunki on tukenut vuosikymmeniä yhdistyksen toimintaa ja nyt ensimmäistä kertaa yhdistys ei ole jättänyt avustushakemusta kaupungille. Hallitus haluaa kiittää kaupunkia arvokkaasta tuesta.

Sotien 1939-1945 Etelä-Pohjanmaan perinneyhdistys on perustettu vaalimaan sotien, sankarivainajien, veteraanien ja kotirintaman muistoa. Samoin on seutukunnallemme perustettu samaan tarkoitukseen Sotien 1939-1945 Järvi-Pohjanmaan alueen perinnetoimikunta. Siinä Alajärven edustajana toimii Tiina Akomeah.

MAINOS
Edellinen artikkeliHuumoria ja hyviä elokuvia jälleen Luoma-aholla
Seuraava artikkeliSairaalahoidon tarve kasvanut ja ilmaantuvuus kohonnut edelleen maakunnassa