Lyöjäjokerit sopimuksiin Vedon kanssa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vedon jokeriosasto täydentyy Jukka-Pekka Vainionpäällä. Vaasan Maila Junioreiden kasvatti on solminut Vedon kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Ainoastaan Vetoa pesisurallaan edustanut Janne Mäkelä jatkaa Superpesis-uraansa ja on tehnyt kauden 2022 kattavan sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

31-vuotias Vainonpää on voittanut urallaan lyöjäkuninkuuden viisi kertaa. Hänellä on vyöllään341 Superpesiksen runkosarjan ottelua, 33 ottelua ylemmissä pudotuspeleissä ja seitsemän ottelua alemmissa pudotuspeleissä.

MAINOS

Superpesis-urallaan Nurmon Jymyä, Pattijoen Urheilijoita ja Seinäjoen JymyJusseja edustanut ”Jukkis” debytoi miesten Superpesiksessä kaudella 2008. Itä–Länsi-edustuksia hänelle on kertynyt tähän mennessä yhdeksän, joista viimeisin viime elokuulta. Vainionpää sijoittui viime kauden lyöjätilastossa neljänneksi.

Janne Mäkelälle tuleva kausi on 19:s miesten Superpesiksessä. Päättynyt kausi tuotti uran kolmannen lyöjäkuninkuuden, 12. Superpesis-mitalin ja pelaajien äänestämän Kultainen maila -tunnustuksen.

Mäkelällä on kautta aikain eniten pääsarjaotteluita vetolaisista, 469. Viime kauden ylemmissä pudotuspeleissä Mäkelä löi yhteensä 24 juoksua ja kuului Vedon ratkaisupelaajiin voitokkaassa pronssiottelusarjassa Sotkamon Jymyä vastaan.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa juhlitaan Astor Piazzollaa
Seuraava artikkeliLappajärvellä kaksi uutta koronatartuntaa