-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Lyöjäjokerit sopimuksiin Vedon kanssa

Vedon jokeriosasto täydentyy Jukka-Pekka Vainionpäällä. Vaasan Maila Junioreiden kasvatti on solminut Vedon kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Ainoastaan Vetoa pesisurallaan edustanut Janne Mäkelä jatkaa Superpesis-uraansa ja on tehnyt kauden 2022 kattavan sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

31-vuotias Vainonpää on voittanut urallaan lyöjäkuninkuuden viisi kertaa. Hänellä on vyöllään341 Superpesiksen runkosarjan ottelua, 33 ottelua ylemmissä pudotuspeleissä ja seitsemän ottelua alemmissa pudotuspeleissä.

MAINOS

Superpesis-urallaan Nurmon Jymyä, Pattijoen Urheilijoita ja Seinäjoen JymyJusseja edustanut ”Jukkis” debytoi miesten Superpesiksessä kaudella 2008. Itä–Länsi-edustuksia hänelle on kertynyt tähän mennessä yhdeksän, joista viimeisin viime elokuulta. Vainionpää sijoittui viime kauden lyöjätilastossa neljänneksi.

Janne Mäkelälle tuleva kausi on 19:s miesten Superpesiksessä. Päättynyt kausi tuotti uran kolmannen lyöjäkuninkuuden, 12. Superpesis-mitalin ja pelaajien äänestämän Kultainen maila -tunnustuksen.

Mäkelällä on kautta aikain eniten pääsarjaotteluita vetolaisista, 469. Viime kauden ylemmissä pudotuspeleissä Mäkelä löi yhteensä 24 juoksua ja kuului Vedon ratkaisupelaajiin voitokkaassa pronssiottelusarjassa Sotkamon Jymyä vastaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät