-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Toivola Ankkureiden paitaan

Nurmon Jymyn kasvatti ja viime kaudet Alavudella pelannut lukkari Antti Toivola vahvistaa Ankkureita kaudella 2022. Superpesiksessä kokemusta 27-vuotiaalle Antille on kertynyt Nurmon Jymyn lisäksi Seinäjoen JymyJusseissa ja Koskenkorvan Urheilijoissa.

Viime keväänä Toivola esiintyi Vimpelin Vedon Superpesis-miehistössä lautasen äärellä harjoitusottelussa JymyJusseja vastaan. Lukkarin tontilla Antti on erittäin taktinen. Erityisesti nollatilanteen tolppa on ollut vastustajien turma. Sisäpelissä vasurilta lyövä Antti tunnetaan etenkin kotiutuspuolen miehenä.
– Kaikin puolin mahtava fiilis. Hieno tilaisuus kehittyä pelaajana huippuvalmennuksen alaisena sekä kulkea laadukkaan joukkueen kanssa kohti syksyn pelejä, tunnelmoi Toivola sopimuksen julkistamisenyhteydessä.

MAINOS

Lassi Keisala on kirjoittanut edustusjoukkueen kanssa yksivuotisen sopimuksen. Lassi on erittäin räpylävarma ulkopelaaja ja sisäpelissä lyöntivoimaa riittää. Nuori Aapo Koivunen liittyy joukkueen haastajaryhmään. Aapo on tulevaisuuden lupauksia. Aapon vahvuuksia sisäpelissä monipuolisuus ja erityisesti nopeus. Ulkopelissä Aapo on tasaisen varma suorittaja. Niko Luomala jatkaa puolestaan Ykköspesis-miehistön joukkueenjohtajana.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät