-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Vimpelissä ja Lappajärvellä lähetetään jälleen Joulupostia ikäihmisille!

Vimpelin ja Lappajärven 4H-yhdistykset ovat jälleen mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa.

Viimevuonna Lappajärvellä saatiin yli 800 joulukorttia ja Vimpelissä yli 400. Kortteja tuli niin paljon, että kortteja pystyttiin jakamaan asumispalveluyksiköissä olevien lisäksi myös kotona asuville!

Kampanja kutsuu nimensä mukaisesti Vimpelin ja Lappajärven asukkaita lähettämään joulukortteja ikääntyneille. Kampanjan järjestää Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot 8.11.-7.12.

MAINOS

Tähän mennessä joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut jo 90 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Vimpelissä joulukortteja kerätään kirjastossa ja Kukkasalonki Kastanjassa ja Lappajärvellä kirjastossa.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen!

Vimpelissä kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa. Joulukorttipajoja järjestetään nuorisotalolla 18.11. kello 14-16 ja kirjastossa 22.11. kello 16.30-18.30.

Myös Lappajärvellä kortteja voidaan tehdä joulukorttipajoissa. Joulukorttipajoja järjestetään 25.11. klo 16-18 kirjastossa, 27.11. klo 15.30-17 nuorisotiloilla ja 4.12 kello 14-16 nuoriostiloilla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät