Alajärven liikkuvin yritys kampanja starttaa!

Mainos[adrotate banner="3"]

Mikä on Alajärven liikkuvin yritys? Millä työpaikalla yrittäjät ja työntekijät puhkuvat energiaa ja intoa, koska ovat muistaneet hoitaa paitsi työnsä, myös itseään ja omaa hyvinvointiaan nauttimalla raikkaasta ulkoilmasta, uimalla tai miten tahansa muuten liikkumalla?

Alajärven liikkuvin yritys 2022-kampanja starttaa Loppiaisen jälkeen 10.1. ja se kestää 28.2. saakka. Yritykset jaetaan kampanjassa neljään kategoriaan niiden työntekijämäärän mukaan.

MAINOS

Tuona aikana ihan missä tahansa yrityksessä Alajärvellä voidaan pitää kirjaa jokaisesta puolen tunnin liikuntasuorituksesta, jonka yrittäjä ja työntekijät tekevät, maksimissaan kuitenkin tunti per henkilö päivässä.

Rajaus on tarpeellinen siksi, että yhden yksittäisen himoliikkujan suoritus pienessäkään yrityksessä ei yksin riitä, vaan mukaan kampanjaan pitää innostaa koko työyhteisö!

Suorituspisteitä kerätään 30 minuutin yhtäjaksoisesti kestävästä liikunnasta. Suorituksen saa kaikesta liikunnasta ja liikkumisesta, mikä hengästyttää ja hikoiluttaa.

Kampanjaan osallistutaan koko yrityksen voimin ja suoritukset suhteutetaan koko työntekijämäärään eikä vain heihin, ketkä keräävät suorituksia.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven kaupungin tiloihin AVIn edellyttämät suunnitelmat toimintojen toteuttamisesta
Seuraava artikkeliJärvilakeuden kansalaisopiston kurssitoiminta käynnistyy AVI:n määräysten puitteissa