-7.9 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyviin!

Alajärven kaupunki on ottanut aktiiviseen käyttöön Etelä-Pohjanmaan liiton ylläpitämän EP-tapahtumakalenterin.

Kalenteriin lisätyt Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyvät nyt myös Alajärven kaupungin kotisivuilla ja Visit Alajärvi -sivulla. Alajärven kaupunki kannustaa nyt kaikkia Alajärvellä tapahtumia järjestäviä tahoja lisäämään tapahtumat kyseiseen kalenteriin!

MAINOS

Kalenterin käyttö- ja käyttöönopastustuokiot 23.2.

EP-kalenteri on sekä käyttäjille että ilmoittajille maksuton tapahtumakalenteri verkossa.

Tapahtumajärjestäjät syöttävät itse tapahtuman tiedot kalenteriin. Tietojen lisääminen on helppoa ja vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen. Tapahtumakalenteriin ovat tervetulleita niin pienet kuin isotkin tapahtumat.

Etelä-Pohjanmaan liitto järjestää kaksi kaikille avointa etäopastustuokiota EteläPohjanmaan tapahtumakalenterin käytöstä keskiviikkona 23.2. Tarjolla on kaksi täysin samansisältöistä tuokiota: kello 14–15 ja klo 18–19. Opastukset toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen avulla. Linkki ilmoittautumiseen löytyy mm. Alajärven kaupungin kotisivun etusivulta kohdasta Ajankohtaista.

Yksi tapahtuman tallennuspaikka, monia kalenterinäkymiä

EP-kalenteriin lisätyt Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyvät nyt automaattisesti myös Alajärven kaupungin kotisivuilla etusivulla osoitteessa alajarvi.fi sekä Visit Alajärvi -sivustolla tapahtumissa visitalajarvi.fi. Lisäksi EP-kalenteriin lisätyt tapahtumat näkyvät mm. Visit Lakeus -sivustolla!

– Toivomme, että myös alajärveläiset yhdistykset ja urheiluseurat ottaisivat kalenterin käyttöön. Moni matkailija voisi olla kiinnostunut esimerkiksi menemään pesisotteluun tai katsomaan sählypeliä, mutta ei huomaa etsiä aikatauluja oikeasta paikasta. EP-kalenteri tuo tiedot moneen paikkaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät