Asumista ja Hyvinvointia -messut palaavat Järvi-Pohjanmaalle

Mainos[adrotate banner="3"]

Asumista ja hyvinvointia -messutapahtuman käynnistyspalaveri pidettiin 23.2. ja siihen osallistuivat Alajärven kaupungin edustajina Vesa Koivunen ja Henna Matintupa sekä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:sta (JPYP) toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa ja yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi.

Tapahtuma järjestetään Alajärvellä lauantaina 21. toukokuuta 2022, paikkana monitoimihalli piha-alueineen. JPYP vastaa toiminta-alueellaan järjestettävän messutapahtuman käytännönjärjestelyistä ja messuvastaavana toimii Maria Ahvenniemi.

MAINOS

Alueen asumista ja hyvinvointia esiin nostavalla teemalla messuja on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. Nyt valmistelussa olevat messut oli tarkoitus järjestää jo keväällä 2020. Koronapandemia onkin siirtänyt messuja eteenpäin kahteen otteeseen.

Messujen ohjelman kokoamista ja taustavalmisteluja viedään pandemiarajoitusten liennyttyä vauhdikkaasti eteenpäin. Messujen ensimmäiseksi ohjelmakiinnitykseksi on tehty vuorikiipeilijänä ja yrittäjänä tunnettu Veikka Gustafsson.

Myös messupaikkojen myynti on käynnistynyt. Oman messupaikan varaus on tehty helpoksi ja sen voi tehdä näppärästi verkosta www.jpyp.fi/tapahtumat tai ottamalla yhteyttä info@jpyp.fi.

Tapahtumaa kehitetään entisestään ja järjestelyissä tultaneenkin hyödyntämään osaksi kolmatta sektoria paikkakunnan aktiivisten järjestöjen muodossa. Messujen yhteistyökumppaneiksi haetaan paikallisia yrityksiä, jotka mahdollistavat panostuksellaan tämän laajuisen massatapahtuman toteuttamisen Alajärvellä.

Messuille tavoitellaan noin 3000 kävijää.

MAINOS
Edellinen artikkeliRauhan kellot soivat tänä iltana Ukrainan tilanteen puolesta
Seuraava artikkeliKotouttaminen tutuksi -hanke käynnistyi