-0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Miljoona Mikrosirua saapuu Perhoon!

Suomessa katoaa joka vuosi tuhansittain eläimiä, jotka saadaan kiinni ja toimitetaan löytöeläintaloon. Kun lemmikki on tunnistusmerkitty mikrosirulla ja siru rekisteröity kansalliseen rekisteriin (Siruhaku/ Turvasiru/ Kissaliitto/ Kennelliitto, Kanta.pet), löytöeläimen omistaja saadaan yleensä nopeasti selville ja eläin takaisin kotiin, kulut minimoiden.

Miljoona Mikrosirua-projektissa koulutetut siruttajat siruttavat lemmikkieläimiä, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Miljoona Mikrosirua-projekti saapuu Perhoon 20.3. kello 10-13. Osoite on Vehmassuontie 5, 69950 Perho.

MAINOS

Tunnistusmerkittäväksi tapahtumaan voi tuoda kennelnimettömän kissan, koiran tai kanin. Tapahtuma ei ole suunnattu kasvattajille, ei alle 7 -viikkoisien koirien tai  alle 12 -viikkoisten kissojen sirutukseen. Ei myöskään pentueille.

Työ tehdään omakustannehintaan, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Kaikkien eläinten tunnistusmerkintä rekisteröinteineen maksaa kolme euroa. Tässä tapahtumassa 80 ensimmäistä sirua tarjoaa Putin-kissa omistajineen, Perhon löytöeläimet sekä Koillis-Perhon Eränkävijät. Sirutiedot rekisteröidään projektin toimesta tietoturvalliseen Siruhaku.fi – rekisteriin.

Sirun asettaminen on rokotusta vastaava, yksinkertainen toimenpide. Siruttajat ovat eläinlääkärin kouluttamia.

Miljoona Mikrosirua – projektin toimesta on tunnistusmerkitty ja rekisteröity jo yli 13000 eläintä! Projekti on alkanut elokuussa 2017.

Siruttamisen kustannus on pienempi kuin löytöeläintalon hoitovuorokausi, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Omistajansa tiedoille rekisteröidyllä mikrosirulla varustettu karkuri pääsee yleensä nopeasti ja edullisesti takaisin kotiinsa.

Tutustu lisää: www.miljoonamikrosirua.fi tai www.facebook.com/miljoonamikrosirua.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät