Järviseudun Golfseura matkaa myötätuulessa

JGS:n toiminnanjohtaja sekä Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen muistuttaa starttikurssien onnistuvan jo golfsimulaattorissa.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärven golfkentällä operoiva Järviseudun Golfseura seilaa eteenpäin myötäisessä vireessä, sillä jäsentilanne on mukava ja uusia lajista kiinnostuneita on jo ilmoittautunut mukaan tuleville kursseille.

Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen iloitsee valoisista uutisista myös laajemmin.

MAINOS
Lappajärven luonnonkaunis Nykälänniemi tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja. Kuva: Miika Lahnalampi.

– Kenttämme nousi viisitoista pykälää verrattuna kahden vuoden takaiseen Golflehden tekemään kyselyyn. Asiaan vaikutti perusteluiden mukaan erityisesti palvelut ja ilmapiiri.

JGS panostaa koulutustoimintaan jo ennen kentän avautumista Hotelli Kivitipussa sijaitsevan golfsimulaattorin avulla. Virtuaalipuitteet tarjoavat mainion mahdollisuuden osallistua starttikurssille jo huhtikuussa.

– Kurssit toteutetaan yhden päivän aikana. Kokonaisuuteen kuuluu myös kymmenen yhdeksän reiän harjoituskierrosta kentän avauduttua sekä kertausosio. Kurssi antaa lisäksi JGS:n jäsenyyden vuodeksi.

– Starttikurssit jatkuvat luonnollisesti myös ulkona heti kentän avauduttua, eli uusille pelaajille on tarjolla laajasti mahdollisuuksia.

JGS on myös siirtynyt uuteen sähköiseen järjestelmään, mitä kautta hoidetaan muun muassa pelivuorovaraus.

– Se tapahtuu nettisivun tai puhelinaplikaation kautta. Vuoro on toki edelleen mahdollista varata myös toimistolta, mutta sähköinen varaus on näppärämpi.

– Teemme lisäksi entistä enemmän yhteistyötä muiden alueen golfkenttien kanssa. Tämä tarkoittaa laajempia etuja eri seurojen jäsenille.

Uusia elementtejä

Lappajärven golfkentällä on myös uutuuksia, joiden teko aloitettiin viime vuonna, ja jotka tulevat käyttöön alkavan kauden aikana

– Uuden puolen peliväylien läheisyydessä on kolmen par 3 -väylän kokonaisuus, missä aloittelijankin on helppo harjoitella lajia.

– Koska mukaan on tullut paljon uusia pelaajia, haluamme tällä tavalla antaa heille lisämahdollisuuden harjoitella rauhassa. Lyhyet väylät tarjoavatkin erinomaiset puitteet treenaamiseen.

Käytössä on myös viime kesänä käyttöön otettu uusi harjoittelualue.

– Päätien alikulun ja ykkösväylän avauspaikan vieressä sijaitsevalle harjoitusalueelle on helppo siirtyä lossin avulla suoraan klubilta. Alueella on myös lähipelipaikka, missä voi harjoitella muun muassa puttaamista.

– Lisäksi lyöntipaikoilla voi lyödä palloa verkkoon. Tällä tavoin on mahdollisuus lämmitellä ennen pelikierrokselle lähtöä vaikkapa omilla palloilla.

Paljon tapahtumia

Tärkeä osa JGS:n alkavaa kautta ovat kilpailut, jotka käynnistyvät toukokuussa.

– Siitä eteenpäin mennään niin yksilö- kuin joukkuekisojen merkeissä syyskuun loppuun saakka. Huomionarvoista on, että kesäkuussa järjestetään seurahistorian kuudessadas viikkokisa.

Kauden kohokohta on 18.-21.8. järjestettävä Kivitippu ProAm ja Pro Invitational –tapahtuma. Tällä kertaa mukaan otetaan kaksikymmentä joukkuetta. Osa ProAm-kisan tuotosta ja ohessa pidettävän huutokaupan tuotto lahjoitetaan huippugolfari Mikko Korhosen 59 Fundille edistämään nuorten golfareiden taivalta kohti ammattilaiskenttiä.

– Golfklubilla tullaan kesän aikana järjestämään myös muita tapahtumia, niistä kerrotaan tarkemmin myöhemmin.

Golfklubin ravintolasta vastaa tänä vuonna Daniel Pakullan johtama Daniel’s Grillbar.

– Tarjolla on suomalaista ja saksalaista ruokaa eri makuun. Kesän aikana toteutetaan myös erillisiä teemailtoja maukkaan ruoan merkeissä.

Keskinen muistuttaa myös Lappajärven Nykälänniemen muusta tarjonnasta.

– Hotelli Kivitippu tarjoaa majoitusta ja muita palveluja. Rantaravintola Rantakirpun kautta taas on mahdollista osallistua esimerkiksi luonto- ja kalastusretkille. Aivan lähietäisyydellä toimii myös Lappajärven kesäteatteri, eli aktiviteetteja riittää.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliElla Jaakkola on nuori, joka elää rohkeasti omannäköistä elämää
Seuraava artikkeliRUK:n perinnepäivä rantautui Vimpeliin