24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Hautakylän seikkailut kutsuvat mukaan!

Hautakylällä Soinissa seikkaillaan keskiviikkona 6.7. kello 18 alkaen. Illan aikana käydään kisailu kaksihenkisin joukkuein. Leikkimielisessä kisassa tarvitaan monenlaisia taitoja, mutta myös kosolti tuuria.

Hautakylä haastaa myös muut Soinin kylät mukaan kilpailemaan vaikka useammankin joukkueen voimin. Kisassa siis kilpaillaan samalla Soinin kylämestaruudesta. Ja tokihan kylien joukkueet tarvitsevat kannustusta, eli suuret kannustusjoukot kyliltä mukaan!

MAINOS

Kisailemaan ovat tervetulleita muutkin kuin vain kylien joukkueet!

Muutakin ohjelmaa on illan aikana luvassa. Hautakylähän on kurttuulin kehto, joten vaikka vanhanajan iltamia ei tänä kesänä vietetä, niin hieman kurttuuliakin on luvassa illan aikana sketsien ja muiden hupailujen muodossa!

Hautakylän tapaan edullinen puffetti palvelee tapahtuman ajan ja arpajaisetkin pidetään. Lapset pääsevät halutessaan pyöräyttämään onnenpyörää ja kokeilemaan talutusratsastusta pientä korvausta vastaan.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät