Soinilaiset jälleen mukana Operaatio Joulun Lapsessa

Viime vuonna suomalaiset Operaatio Joulun Lapsen ystävät saivat 31353 Euroopan vähäosaisimman lapsen silmät loistamaan rakkaudella pakkaamillaan joululahjoilla.
Mainos[adrotate banner="3"]

Viime vuonna suomalaiset Operaatio Joulun Lapsen ystävät saivat 31353 Euroopan vähäosaisimman lapsen silmät loistamaan rakkaudella pakkaamillaan joululahjoilla.

Vuodesta 1995 alkaen maastamme on saatu lähettää kenkälaatikkolahjoja kaikkiaan 460 756 lapselle. Tänäkin vuonna Romaniassa ja Moldovassa moni lapsi tulee saamaan, sloganimme mukaisesti, ’hyviä uutisia ja paljon iloa’.

MAINOS

’Paljon iloa’ saamme olla jakamassa kenkälaatikkolahjojen muodossa lapsille, joilla ei välttämättä inhimillisesti katsottuna ole lähes mitään. Kenkälaatikkolahja on monelle sen saavalle lapselle heidän elämänsä ensimmäinen lahja.

Pehmeät nallekarhut, lämpimät lapaset, hyppynarut, pikkuautot, hammasharjat ja koulutarvikkeet menevät vastaanottajilleen todelliseen tarpeeseen ja suurta iloa tuomaan.

’Hyviä uutisia’ on Operaatio Joulun Lapsen ydin, se, mitä haluamme iloa tuovan lahjan kautta jokaiselle lapselle kertoa. ”Jumala näkee sinut, välittää sinusta, rakastaa juuri sinua!”.

Lahjapaketti luo ensimmäisen kontaktin lapsen ja paikallisten uskovien välillä. Työn kansalliset koordinaattorit Sebastian Mariniuc Romaniassa sekä Ian Botnari Moldovassa tiimeineen koordinoivat vuosittain lahjapaketit tavoittamaan lapsia ja kyliä, joissa paketteja ei ole vielä aiemmin jaettu.

Lahjojenjakotilanteessa paikalliset uskovat kertovat lapsille evankeliumin ja kutsuvat heitä mukaan Suur Seikkailu -opetuslapseuskursseille. Näiden kurssien kautta lapsissa voi syntyä ja kasvaa usko Jeesukseen, ja usein he kertovat ilosanoman myös perheilleen.

Näin teki myös Moldovassa Staraya Bogdanovkan kylässä keväällä 2021 kurssille osallistunut 9-vuotias Arina, jonka todistuksen kautta myös hänen isoäitinsä sai tulla uskoon. Arinan tarinaan ja Operaatio Joulun Lapsen työhön voit tutustua lisää osoitteessa joulunlapsi.fi.

Kiitollisena jatkamme työtämme tänäkin vuonna. Tule sinäkin mukaan? Jokainen pakattu kenkälaatikkolahja tarkoittaa aina yhtä lahjan saavaa lasta enemmän!

Soinilaiset osallistuvat keräykseen tänäkin vuonna. Kenkälaatikollinen lahjoja voi koostua seuraavista tuotteista: Vaatetta (esim. sukat, käsineet, pipo, pitkähihainen paita), hygieniaa (hammasharja, palasaippua, hiusharja), leluja (pehmoja, auto, nukke, nalle) tai koulutarvikkeita (penaali, vihko, värit, kynä, kumi, teroitin).

Pakettiin voi laitaa myös muuta lapsille mieluista (tarroja, koruja, taskulamppu ja patterit, rullamitta), isommille taskulaskin tai jalkapallo (nro 3 mahtuu laatikkoon, pumppu mukaan).

Lopuksi laatikon kanteen merkintä ikäryhmästä. Ikäryhmät ovat 2-4 / 5-9 / 10-14 vuotta, tyttö vai poika. Mutta tarkemmin kuin ennen, ympyröi se numero, joka on lähempänä lapsen kokoa. Esimerkiksi pakettiin 6-vuotiaalle ympäröidään numero 5 ja 8-vuotiaalle ympäröidään luku 9.

Laatikoita saa nyt Soinissa kirjastosta ja sinne saa palauttaa valmiit laatikot sekä tavaroita. Eräpäivä on isänpäivänä 13.11. Lisätietoja Anni, p. 040 052 7043.

MAINOS
Edellinen artikkeliYli kolmannes autoilijoista joutunut vaaratilanteeseen takavalottoman auton takia
Seuraava artikkeliSasu Iivarinen tekee paluun Ankkureihin – Jami Lassilalle jatkosopimus