MAINOS

Pyry Alaselle ja Elmeri Koivusalmelle jatkodiili

Pyry Alasen ja Elmeri Koivusalmen pelit jatkuvat Ankkureissa. Kuva: Jani Vuorela.

Pyry Alanen jatkaa Ankkureissa kahden vuoden jatkosopimuksella.  Viime kaudella pääasiassa etenijä ja vaihtajajokerin roolia hoitanut Pyry pelasi loistokauden.

Erittäin nopeajalkaiselta Pyryltä löytyy huikea määrä vaihtoehtoja lyönteihin niin kentälle menoon kuin vaihtotilanteisiin. Ulkopelissä paikkana Pyryllä tietty on lukkarin tontti ja tunnetaan erittäin varmana sekä sähäkkänä lukkarina.

MAINOS

– Hienoa jatkaa Alajärvellä ja Ankkureissa! Hieno kausi takana nuorella joukkueella ja syksyllä päästiin jo lunastamaan sitä paljon puhuttua potentiaalia mitä joukkueessa oli. Treenataan kovasti talvi niin päästään mittamaan mihin asti meillä taso riittää pääsarjassa, Pyry Alanen sanoo.

Lisäksi Elmeri Koivusalmi kirjoitti kahden vuoden jatkodiilin Ankkurien kanssa. Elmerin vahvuutena tunnetaan erityisesti kova juoksunopeus, mutta vahvuuksia on paljon muutakin.

Elmeri on erittäin varma kentälle menijä ja on myös pelote vastustajien ulkokentälle voimakkailla lyönneillään. Hänen viime kauden saavutuksista nostettakoon esimerkkinä ylempien pudotuspelien kärkilyöntitilaston voitto.

Runkosarjassa Elmerin kärkilyöntiprosentti oli päälle 73 ja ylemmissä pudotuspeleissä hienosti päälle 80. Ulkopelissä Elmerillä on myös ollut iso rooli polttolinjassa ja nopeuden, varman räpylätyöskentelyn sekä kovan heiton myötä oli turma monelle vastustajalle.

– Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan kasvattajaseurassa uraa! Ankkureissa on hyvä meininki päällä ja seura tekee paljon asioita oikein. Hieno mahdollisuus kehittyä itse pelaajana ja auttaa myös parhaan mukaan kasvutarinassa olevaa joukkuetta ottamaan seuraava askel kohti tulevaa, Elmeri Koivusalmi miettii.

MAINOS
Exit mobile version