14.2 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Huippulupaus Elmeri Iivonen Ankkureihin

Ankkurit on kiinnittänyt joukkueeseen todellisen huippulupauksen, kun 18-vuotias lukkari Elmeri Iivonen liittyy sinikeltaisiin 2+1 vuotisella sopimuksella!

Elmeri Iivonen on Loimaan Palloilijoiden kasvatti ja pelasi viime kaudella kasvattaja seurassaan Ykköspesistä. Lisäksi Elmeri nähtiin kesällä Hyvinkään Tahkon poikien Superpesisjoukkueen lautasen äärellä.

Elmeri on lukkarina loistava. Omina vahvuuksinaan lukkarina Elmeri pitää peliälyä ja sähäkkyyttä. Sisäpelissä Elmeri on omimmillaan vaihtotilanteiden purkajana. Viime kesänä Elmeri pelasi poikien Superpesiksen Itä-Länsi ottelussa ja palkittiin koko kentän parhaana pelaajana!

MAINOS

– Todella hyvillä fiiliksillä Ankkureihin! Näyttää siltä, että seurassa on tällä hetkellä hyvä fiilis päällä, on kiva tulla seuraan mukaan. Aina olen tykännyt Kitrolla pelata, niin tuntuu nyt mahtavalta ajatella, että saa pukea kotijoukkueen paidan päälle. Kyllä tässä jo odottaa, että pääsee tutustumaan uuteen joukkueeseen, Elmeri Iivonen toteaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät