MAINOS

Soinin seurakunnassa sopuvaalit

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt. Soinissa määräaikaan mennessä jätettiin vain yksi hyväksytty valitsijayhdistyksen ehdokaslista, jossa oli tarvittava määrä kirkkovaltuustoon vaadittavia jäseniä sekä varajäseniä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurakunnassa on sopuvaalit, eli seurakunnan päättäjät ovat listalla olevat henkilöt.  Soinin seurakunnan vaalilautakunta kokoontui 3.10. kello 18 ja hyväksyi lopullisesti perustamisasiakirjat.

MAINOS

Ehdokaslistalla olevista henkilöistä seitsemän on toiminut kuluvalla vaalikaudella seurakunnan kirkkovaltuustossa. Muut ovat uusia valtuutettuja.

Äänestystä ei tarvita

Soinin seurakunnassa ei sopuvaalien takia järjestetä seurakuntavaalien ennakkoäänestystä tai varsinaisen vaalipäivän äänestystä. Vaalilautakunta pitää myöhemmin marraskuussa vaadittavan kokouksen, jossa todetaan kyseisen listan henkilöt seurakunnan tuleviksi päättäjiksi vuosille 2023-2026.

Soinin seurakunnan ennakkoäänestysmahdollisuus seudulla oleville ulkopaikkakuntalaisille järjestetään 8.11-12.11. kello 9-18 Soinin seurakunnan kirkkoherranvirastossa. Karstulantie 2, 63800 Soini.

Ehdokaslistan yhdistelmä on nähtävillä seurakunnan ilmoitustaululla ja ilmoitettu lehdissä 12.10. alkaen. Ehdokaslistojen yhdistelmä on saatavana kirkkoherranvirastosta 12.10. alkaen.

Soinin seurakunnan Seurakunta Lähellämme  ehdokaslistan yhdistelmä:  Aho Minna, Aho Susan, Halla-aho Ano, Keski-Mäenpää Kati, Kiviaho Marju, Koivisto Lena, Korpela Anna, Koskinen-Jousmäki Rebekka, Laitila Satu, Manninen Veli-Matti, Nukarinen Irma, Patama Pentti, Rannila Maija, Ritala-Latvala Satu ja Sironen Katariina.

Varajäsenet: Alatalo Sirpa ja Keisala Sointu.

MAINOS
Exit mobile version