25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ville Keltikankaalle ja Atte Kuosmaselle kahden vuoden jatko sinikeltaisissa

Viime kaudella Alajärven Ankkurien nousussa Superpesikseen kapteenina toimi Ville Keltikangas. Ville myös jatkaa Ankkureissa, kun hän kirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen Superpesisjoukkueen kanssa!

Ville on pelikentällä monitoimimies. Sisällä Villeä pystytään käyttämään niin etenijänä, vaihtajana kuin kotiuttajanakin. Ulkopelissä Ville on totuttu näkemään ykkösvahdin roolissa ja on ollut vaihtotilanteissa monen vastustajan sisäpelin tuhoajana.

MAINOS

Viime kaudella Ykköspesiksen runkosarjassa Villelle merkattiin 1+17 lyötyä, 12 tuotua ja kärkilyöntejä kertyi 79.

–                           Viime kausi päättyi yhden unelman toteutumiseen, mikä antaa mukavasti lisävirtaa talven treenikauteen. Tuntuu hyvältä jatkaa melkolailla saman sakin kanssa yhteisen homman eteen puurtamista.

Atte Kuosmanen jatkaa Ankkureissa kahden vuoden sopimuksella. Kuva: Jani Vuorela.

–                           Suuri odotus kohdistuu myös siihen, että päästään kesällä Pyryn kanssa pelaamaan pelipäivän fifamatsit. Myös sillä saralla tarvitaan paljon kehitystä, Ville Keltikangas toteaa.

Myös Atte Kuosmanen jatkaa Ankkureissa kahden vuoden sopimuksella. Atte pelasi koko viime kauden Ankkureissa lainasopimuksella Sotkamon Jymystä.

Aten viime talvikauden harjoittelua hidasti hieman armeijan harmaissa oleminen, mutta se ei miestä estänyt kiilaaman itseänsä Ankkuriyhdeksikköön.

Kesän aikana Atte paransi otteitaan peli peliltä ja nyt kun saa täyden talviharjoittelukauden alle niin tulee olemaan kova mies pelikentällä ensi kesänä.

Sisäpelissä Atte yleisesti pelaa etenijänä ja omaa erittäin varmat kentällemeno lyönnit. Ulkopelissä Atte nähdään pesävahtina ja linjapelaajana.

– Mahtava päästä jatkamaan Alajärvellä. Joukkueen kova työ palkittiin sarjanousulla ja ensi kesänä päästään mittaamaan tasoa superpesiksessä, Atte Kuosmanen sanoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät