Pohjanmaan Syöpäyhdistys tulee kylään, nyt vuorossa Alajärvi!

Mainos[adrotate banner="3"]

Koko Pohjanmaan (Keski-, Etelä- ja Rannikko-Pohjanmaan) alueella toimiva syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä asiaa ajava ja heitä palveleva Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry jalkautuu kiertueelle saavuttaakseen jäsenensä ja asiakkaansa eli syöpään sairastuneet ja heidän läheisensä paremmin.

Nyt on vuorossa Alajärvi, jonka alueella elää yli 300 sellaista henkilöä, jonka syöpään sairastumisesta on enintään kymmenen vuotta (lähde: Suomen Syöpärekisteri)

MAINOS

– Järjestämme tiistaina 18.10. kello 18 Alajärven koulukeskuksella tilaisuuden, jossa kerromme ja keskustelemme siitä, miten alueella asuvat sairastuneet ja heidän läheisensä voivat elää hyvää elämää, syövästä huolimatta, kertoo tilaisuuden järjestäjän, yhdistyksen paikallisosaston Alajärven Syöpäpotilasosaston puheenjohtaja Lauri Lassila.

Tilaisuudessa kuullaan alueella pitkään toimineen Syöpäyhdistyksen paikallisosaston ja Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen puheenvuorot sekä lääkärin, terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis esitelmä siitä, miten Syöpäyhdistys tukee terveyskeskuksen syöpäpotilaiden hoitoa. Luvassa on myös Aleksi Yli-Sissalan musiikkiesitys sekä kahvitarjoilu.

– Syöpäyhdistyksen väki on nyt liikkeellä ja haluaa tuoda palvelunsa ja toimintansa vielä lähemmäksi pohjalaista, jota syöpään liittyvät asiat mietityttävät, kertoo yhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta.

Syksyn kiertue kohdistuu Alajärven jälkeen Kuortaneelle. Kiertue jatkuu kevätkaudella saatujen kokemusten pohjalta.

MAINOS
Edellinen artikkeliHenkirikostutkinta Soinissa jatkuu
Seuraava artikkeliLappajärven valtuusto siirsi Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaavan takaisin valmisteluun