24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Vimpelin Vedon kultajuhlat sai Veto-kansan liikkeelle

Vimpelissä vietettiin sunnuntaina Vimpelin Vedon kultamitalijuhlaa. Vimpelin Veto voitti syyskuun lopulla Suomen mestaruuden miesten pesäpallon superpesis-sarjassa.

SM-kultajuhla järjestettiin Vimpelin sinivalkoisin ilmapalloin ja kukin koristellulla liikuntahallilla. Sinne oli kutsuttu kaikki halukkaat läheltä ja kaukaa juhlistamaan Veto-joukkueen huimaa kauden kullanhohtoista päätöstä. Yleisöä olikin kerääntynyt runsaasti juhlistamaan joukkueen upeaa saavutusta.

MAINOS
Jari Lakaniemi hiljensi puheenvuoronsa alussa Veto-kansan kunnioittamaan pitkäaikaisena joukkuelääkärinäkin tunnetun Marja-Liisa Kivipellon muistoa.

Juhlakarkelon ensimmäinen puolikas sujahti kakkukahvituksen merkeissä iskelmälaulun viihdyttäen taustalla.

Juhlan juontoa veti Matti Latvala, joka kertasi joukkueen kauden saavutuksia sekä haastatteli joukkueen johtoa ja pelaajia tämän hetken tunnelmista ja menneestä kaudesta.

Joukkueelle jaetut palkinnot oli laitettu yleisölle nähtäville.

Vedon puheenvuoron käytti puheenjohtaja Jari Lakaniemi. Lakaniemi aloitti puheenvuoronsa hiljentäen juhlaväen kunnioittamaan pitkään joukkueen lääkärinä toimineen Marja-Liisa Kivipellon muistoa.

Puheenvuorossaan Lakaniemi kiitteli vuolaasti joukkueen uskollista kannattajajoukkoa, pelaajia sekä muita joukkueen kanssa mukana toimineita tahoja.

Tämän jälkeen mikin ääreen saapui joukkueen puolesta pitkän linjan pelinjohtaja Tomi Niskanen. Pitkässä puheenvuorossaan Niskanen esitteli läpileikkauksen joukkueen kaudesta, ylisti Vedon kannattajajoukkojen tuen ja kannustuksen suurta merkitystä mestaruuden ja joukkueen voitontahdon kannalta ja lupasi ensi kauteen lähdettäessä muutosten olevan tosi minimaaliset joukkueen osalta. Toisaalta, mitäpä sitä hyväksi todettua siitä muuttamaan.

Eveliina Lindberg ja Heidi Kuoppa-aho esittivät juhlassa kauniin musiikkiesityksen.

Rennon ja kiitostentäyteisen puheen jälkeen vuorossa oli Eveliina Lindbergin ja Heidi Kuoppa-ahon musiikkiesitys.

Vimpelin kunnan puolesta onnittelut toi kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. Kunnanjohtaja muun muassa kiitteli joukkuetta erityisesti siitä, kuinka heidän ansiostaan kunnassa pyörii miljoonien eurojen pesäpallotalous ja toiseksi nosti vähintään yhtä tärkeäksi ennaltaehkäisevien palveluiden osalta Vedon positiivisen latauksen. Hän ylisti Vimpelin kunnassa löytyvän Suomen parhainta ennaltaehkäisevää toimintaa Vimpelin Vedon ottaessa aktiivisesti niin ikäihmiset kuin nuoretkin mukaansa toimintaan.

Vimpelin kunta ja Vimpelin Veto halusivat myös palkita henkilöitä pyyteettömästä työstä koko kyläyhteisön hyväksi. Palkinnon saivat Vesa Liikala, Kari Kleemola, Hannu Uusitalo ja ”meiän äitinäkin” tunnettu Eila Lakaniemi.

Juhlassa nähtiin myös Vimpelin Vedon oman ansiokkaan mediatiimin videokooste superpesiskauden päätösristeilyltä, jolla jaettiin palkintoja menestyneimmille ja ansiokkaimmille.

Juhlatilan molemmilla sivuilla oli tarjolla täytekakkua, kahvia ja mehua.

Havaittavissa oli Vedon miesten putsanneen palkintopöydän lähes jokaisessa kategoriassa. Mainion ja mieltäylentävän videon olivat toteuttaneet Osku Mäkelä, Samuli Salmela sekä Pirkka-Pekka Ylisuutari.

Tilaisuuden lopussa Lindberg ja Kuoppa-aho kutsuivat vielä yleisön yhteislauluun Sankarit-kappaleella.

Juhlan päätteeksi pelaajille jaettiin Pekka Viinamäen suunnittelemat Veto-sormukset ja jaettiin pelaajien koekäyttöön myös muutama ”harjoituksista palautumis-kerrasto”, joiksi juontaja Latvala ne nimesi lavalla esitellessään.

Saa nähdä, saako Vimpeli ensi vuonnakin yhtä kullanhohtoisen juhlan pidettäväksi, ainakin joukkue vaikuttaa olevan hyvässä vedossa!

Annika Brander

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät