11.6 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Alajärven Kotipesä -kampanja etsii tyhjillään olevia asuntoja!

Maaseutu tyhjenee vai tyhjeneekö sittenkään? Näitä uutisia saamme lukea lehdistä lähes joka päivä eri puolilla Suomea.

Alajärven kohdalla tämän hetken tilanne on se, että tänne olisi halukkaita tulijoita muuttamaan, mutta haasteena on löytää vuokra-asunto tai myytävänä oleva asunto.

Tiedossa on, että Alajärveltä löytyy useita tyhjillään olevia asuntoja, jotka voisivat olla asuttuina. Alajärven kaupungin Kotipesä -kampanjassa ilmiannetaan tyhjillään olevat asunnot.

Kampanjan avulla toivomme saavamme nämä tyhjät asunnot vuokrakäyttöön tai myyntiin. Näin saisimme tänne myös lisää asukkaita nauttimaan Alajärven erinomaisista palveluista.

Täällä myös asumiskustannukset voivat olla murto-osan moneen muuhun paikkakuntaan nähden, mm. valtakunnan huokeinta sähköä ja kaukolämpöä.

Osallistu kampanjaan – ilmoita tai vinkkaa tyhjästä asunnosta

Mikäli sinulla on tyhjillään oleva asunto, niin voit ilmoittaa siitä JPYPin sivuilla olevalla toimitila- ja asuntoportaalilla ilmaiseksi osoitteessa: https://jpyp.toimitilapalvelut.fi/

Alajärven asunnonvälittäjät ovat myös käytettävissä vuokrauksen ja asunnon myynnin osalta: https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/alajarvi tai https://www.omakodit.fi/henkilo/antti-nenonen/

Voit vinkata kampanjasta myös ystävällesi, jos tiedät hänellä olevan tyhjän asunnon. Otetaan tyhjät asunnot hyötykäyttöön ja toivotetaan uudet asukkaat tervetulleiksi Alajärvelle!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät