11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Vimpelin 4H tarjosi syyslomalaisille temppuradan

Vimpelin 4H järjesti tiistaina 18. lokakuuta vimpeliläisille lapsille kaksituntisen temppurata-tapahtuman Vimpelin liikuntahallilla.

Temppuradan kiertäminen oli jaettu ikäryhmittäin kahteen osaan, ensin temppuradalle saivat juosta 3-5 -vuotiaat lapset kello 10-11 ja sen jälkeen vuorossa olivat 6-8 -vuotiaat seikkailijat kello 11-12.

Arkinen pukuhuone oli muuntunut tapahtuman ajaksi maagiseksi tunneliksi, jonne välkkyvät diskovalot toivat lisäjännitystä.

Paikalle oli kerääntynyt mukavasti touhuajia, pienempiä seikkailijoita oli saapunut paikalle 14 ja isompiakin 26. Lapsia ohjaamassa ja radan sujuvuutta vahtimassa oli kolme aikuista tapahtuman järjestäjää, joihin kuului myös Vimpelin vapaa-aikasihteeri Ari Takala.

MAINOS

Temppurata tarjosi eritasoisille vipeltäjille monenlaista tehtävää, tarjolla oli muun muassa voimistelu- ja kuperkeikkapatjaa, pukkia, mattoa, kiipeilytelineitä ja trampoliinia. Näiden avulla lapset saattoivat tehdä rohkeuden ja taitotason mukaan loikkia, voltteja, kuperkeikkoja ja muita keksimiään temppuja.

Radan varrella lisähaastetta oli tuomassa muun muassa hernepussien heittopaikka, jossa hernepussit oli tarkoitus saada osumaan pieneen reikään, kiipeilytelineet, joiden oheen oli kiinnitetty pujoteltavia voimistelurenkaita, sekä hämyinen diskovaloin valaistu huone, jonne oli viritetty pyöreä sirkustelttakangas pukeutumispenkkien päälle.

Tunnelmallisessa tunnelissa oli tarkoitus ryömiä matalan aukon kautta jumppamattoja pitkin kontaten kierros läpi tullen saman aukon kautta ulos. Jotkut taisivat välillä jäädä toviksi lepäämäänkin sinne vauhdikkaan ratakierroksen jälkeen valoista nauttien, kun se vaikutti olevan radan hitain kohta.

Temppuradalta saattoi välillä poiketa alaslasketun liikuntahallin verhon toiselle puolelle pelaamaan kavereiden kanssa vaikkapa jalkapalloa tai sählyä. Vapaa-aikasihteeri nähtiin myös välillä innokkaiden pelaajien kanssa pelin hurmassa pelaten jalkapalloa.

Annika Brander

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät