8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Toivon ja Lohdun musiikkia Lappajärven kirkossa

Kohtaamme elämämme matkalla paljon ilon aiheita, mutta myös suru ja lohduttomuus kulkevat rinnallamme aika ajoin, joskus kauempana ja joskus lähempänä.

Tänään perjantai-iltana 4.11. kello 19 alkava musiikki-ilta tulee lähelle lohtua ja toivoa kaipaavaa musiikin välityksellä.

MAINOS

Illan ohjelma alkaa iki-ihanalla Suojelusenkelillä ja päättyy yhteisvirteen 618. Ohjelmassa on tuttuja hartaita lauluja, virsiä ja siioninlauluja toivoon ja lohdutukseen, kuten esimerkiksi Niin kaunis on maa ja Tuonne, tuonne kaipaan.

Musisoimassa ovat Outi ja Jouni Jokitalo tyttäriensä kanssa, Jounin veli Ari-Pekka Jokitalo Haapavedeltä, sekä heidän ystävänsä Markus Kinnunen Torniosta ja Johannes Määttä Ullavasta. Urkurina toimii lappajärveläislähtöinen Kyösti Peltokangas ja pianistina Kaisa Kangastupa Evijärveltä. Tyttökuorossa laulavat Jokitalon tyttöjen lisäksi heidän serkkunsa, Parkkilan tytöt Sievistä.

– Tällä musiikki-illalla haluamme tuoda toivoa ja lohtua poisnukkunutta läheistään kaipaavalle, mutta myös valoa ja iloa tämän huolien täyttämän ajan keskelle, sanoo järjestelyistä vastaava Jouni.

Satu Pohjonen

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät