-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Juhana Karjanlahti Alajärven Vuoden urheilija

Alajärven Urheilugaalassa tänään sunnuntaina on palkittu mittava joukko urheilijoita ja muita liikunnan parissa toimivia alajärveläisiä.

Vuoden urheilijana 2022 palkittiin moukarinheittäjä Juhana Karjanlahti, joka voitti suvereenisti M22 -sarjan moukarin SM-kullan sekä voitti Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskisojen kultamitalit.

MAINOS

Hän jakaa omaa osaamistaan myös muille toimien valmentajana ja on vetänyt moukariryhmän harjoituksia jo useana vuonna.

Vuoden Valmentaja 2022 on Juha-Matti Jaatinen, jolla on intohimoinen asenne valmennustyöhön ja jonka ansiosta Alajärven Ankkuritpesis saavutti Superpesis-paikan.

Ryhtinuoret 2022 ovat 16 -vuotiaat Ilona Takala ja Henri Pitkäkangas. Heistä Ilona on saavuttanut yleisurheilussa useita piirinmestaruuksia, harjoittelee tavoitteellisesti ja omaa terveet elämäntavat ja käytöksen. Koulussa Ilona on kympin tyttö.

Henri puolestaan on niin ikään saavuttanut yleisurheilussa useita piirinmestaruuksia ja hänen lukio-opintonsa sujuvat hienosti. Luonteeltaan hän on kohtelias sekä avulias ja hänellä on terveet elämäntavat.

Kunnon Kuntalainen 2022 on Päivi Lautamaja, joka pyöräilee töihin kesät talvet ja toimii emäntänä Jamilla ollen terveellisen ruokailun esimerkki. Hän on ollut kantava voima naisten harrastelentopallon vetäjänä yli 30 vuotta ja hoitaa edelleen tiedotukset, tilavaraukset, hoitaa maksut ja on paikalla jokaisella kerralla. Päivi on myös SPR:n vapaaehtoisena ensiaputoiminnassa.

Vuoden nuori toimija 2022 on Anniina Viitasaari, joka on toiminut yleisurheiluohjaajana liikuttaen lapsia iloisella mielellä. Hänellä on aktiiviurheilijan tausta ja viime kesänä hän työskenteli myös MLL:n leikkikenttätoiminnassa ja osallistuu parhaillaan rippikoulun isoiskoulutukseen.

Jouko Etula-palkinto myönnettiin Eemeli Kantaselle, joka opiskelee urheilulukiossa Jyväskylässä hyvällä menestyksellä. Hän on syksyllä aloittanut JYP:n U18 -joukkueessa, joka on päässyt kevääksi ylempään SM-sarjaan. Eemeli oli maalipörssin toinen.

Lisäksi gaalassa palkittiin iso joukko urheilijoita stipendisäännön perusteella sekä arvokisamenestyksen perusteella. Alajärven Ankkurien eri jaostot ja Ankkuritpesis sekä Moodoo Kwan Alajärvi palkitsivat omia menestyjiään.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät