Rekkalastillinen joululahjoja Suomesta Ukrainan lapsille

Tämä on ensimmäinen vuosi, kun suomalaisten tekemiä Joulun Lapsi -lahjoja lähetettiin Ukrainan lapsille.

Operaatio Joulun Lapsi -keräys huipentui Helsingissä pakattuun rekkaan, jonka suuntana oli Irpinin kaupunki Ukrainassa. Irpin sijaitsee pahoin pommitetun Butšan kaupungin vieressä. Rekassa oli Ukrainan sodan keskellä elävien perheiden lapsille 9360 kenkälaatikon kokoista joulupakettia.

Paketteja lähdössä kohti Ukrainaa.

Jokainen lahjapaketti sisälsi vaatteita, kuten sukat, käsineet tai pipon, sekä hygieniatarvikkeita. Jokainen lapsi saa myös pehmolelun ja isommat lapset koulutarvikkeita.

MAINOS

Operaatio Joulun Lapsi on osa maailmanlaajuista Samaritan’s Purse -järjestön johtamaa Operation Christmas Child -keräystä, jonka Suomessa toteuttaa Patmos Lähetyssäätiö.

Vuonna 1995 Patmos vei joululahjoja ensimmäisen kerran Bosniaan, sittemmin myös Romaniaan ja Moldovaan. Suomalaisten tekemiä joululahjoja on viety tähän mennessä jo puolelle miljoonalle lapselle.

Patmoksen tiimi jakoi joulupaketteja Romanian kylissä Vasluin alueella, jonne täysi rekkalastillinen joulupaketteja saapui. Myös Moldovaan lähetettiin rekka. Lahjat jaettiin kylissä, lasten laitoksissa, kouluissa ja seurakunnissa.

Tämä on ensimmäinen vuosi, kun suomalaisten tekemiä Joulun Lapsi -lahjoja lähetettiin Ukrainan lapsille.

MAINOS
Exit mobile version