Joulu piti poliisin kiireisenä Pohjanmaan poliisilaitoksessa

406
Mainos[adrotate banner="3"]

Joulun aika sujui poliisin näkökulmasta melko perinteiseen tapaan.  Erityisesti poliisia työllistivät erinäiset virka-aputehtävät, itsetuhoisesti käyttäytyvät ihmiset sekä lukuista rattijuopot, joista osa oli liikkeellä alkoholin-, osa huumausaineiden-, ja osa alkoholin sekä huumausaineiden voimalla.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauto pakeni poliisipartiota noin 26 kilometrin matkan Kurikassa päätyen piikkimaton kautta umpikujaan.

MAINOS

Kuljettaja pyrki välttämään kiinnijäämisen vielä juoksemalla poliisipartiota karkuun, mutta partio nappasi miehen kiinni. Autosta löytyi mm. huumausaineita, anastetuksi epäiltyä omaisuutta sekä ampuma-ase. Autossa sisällä olevat henkilöt otetiin kiinni ja auto takavarikoitiin poliisin toimesta. 

Poliisia tarvittiin paikalle perjantai-iltana, kun Isä ja poika selvittelivät välejään nyrkein Vaasassa.  Molemmat saivat nujakassa jonkinasteisia ruhjeita ja molemmat ovat epäiltyinä pahoinpitelyrikoksesta.

Poliisi joutui lopettamaan ihmisen kimppuun käyneen koiran Kurikassa lauantaina päivällä. Koira oli purrut omistajaansa käteen niin voimakkaasti, että omistaja oli joutunut lääkäriin vammojaan hoidattamaan. Aggressiivinen koira aiheutti vaaraa ihmisten lisäksi myös muille paikalla oleville koirille.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa