24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Kulttuurimatkailusta vetovoimaa Aisaparin alueelle

Järjestätkö tapahtumia, oletko kulttuuri- tai matkailutoimija, käsityöläinen, kahvila- tai ruokapalvelujen tarjoaja?

Lähde mukaan Kulttuurikuokka -hankkeeseen. Kulttuurikuokka – paikalliskulttuurin osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta – hankkeessa kartoitetaan alan toimijat, haetaan yhteistyömahdollisuuksia ja voimaa yhteistyöstä. Aisaparin hallinnoima kaksivuotinen hanke käynnistyi vuoden vaihteessa.

MAINOS

Hankkeen tavoitteena nostaa alueen kulttuuri ja kestävä kehitys vetovoimatekijöiksi viihtyvyyden ja matkailun näkökulmasta, verkostoitua, tukea alan toimijoita ja parantaa kulttuuripalveluiden saatavuutta.

Hankkeessa kartoitetaan eri alojen toimijoiden tarpeet, luodaan suuntaviivat kehittämispoluille ja tehdään kohdevierailuja.

Hankkeessa järjestetään maaliskuussa kolme saman sisältöistä työpajaa, joista yksi on Lappajärvellä Hotelli Kivitipussa tiistaina 21. maaliskuuta kello 17.30. Työpajoja vetää matkailupalvelujen asiantuntija Arja Kortesluoma Korpur Oy:stä.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 15.3. mennessä, soita tai laita viesti 040 765 6201 tai täytä ilmoittautumislomake bit.ly/kuokkapaja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät