Vimpelissä hiihdetään kuutamolla

Mainos[adrotate banner="3"]

Tiistai-iltana 7.3. kello 18.30-21 välisenä aikana Vimpelissä hiihdellään kuutamon valaisemana Lappajärven jäällä.

Reitille lähtö ja maali ovat Vieresniemessä. Ennen hiihtoa käydään kirjautumassa uudessa kodassa, joka sijaitsee saunan vieressä. Kirjautumalla varmistat osallistuneesi arvontoihin, jossa mahdollisuus voittaa erilaisia tuotepalkintoja.

MAINOS

Lappajärven jäällä on ulkotulin merkittyä reittiä yhteensä kolme kilometriä. Hiihdon ennen tai jälkeen voi Vieresniemen kodassa nauttia hyvillä mielin tarjolla olevaa mehua ja makkaraa. Ei siis pääse nälkä tai janokaan yllättämään.

Tämä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuman järjestää Vimpelin vapaa-aikatoimi.

MAINOS
Edellinen artikkeliKestävästi kevääseen -kierrokselta ohjeet ja vinkit viisaisiin valintoihin
Seuraava artikkeliUudentyyppinen yhteisöllinen työtila avaa Alajärvellä