-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Vimpelissä hiihdetään kuutamolla

Tiistai-iltana 7.3. kello 18.30-21 välisenä aikana Vimpelissä hiihdellään kuutamon valaisemana Lappajärven jäällä.

Reitille lähtö ja maali ovat Vieresniemessä. Ennen hiihtoa käydään kirjautumassa uudessa kodassa, joka sijaitsee saunan vieressä. Kirjautumalla varmistat osallistuneesi arvontoihin, jossa mahdollisuus voittaa erilaisia tuotepalkintoja.

MAINOS

Lappajärven jäällä on ulkotulin merkittyä reittiä yhteensä kolme kilometriä. Hiihdon ennen tai jälkeen voi Vieresniemen kodassa nauttia hyvillä mielin tarjolla olevaa mehua ja makkaraa. Ei siis pääse nälkä tai janokaan yllättämään.

Tämä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuman järjestää Vimpelin vapaa-aikatoimi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät