MAINOS

Etelä-Pohjanmaa esillä OutdoorExpo-messuilla

Etelä-Pohjanmaan reitit ja kohteet ovat esillä Helsingin messukeskuksessa OutdoorExpossa 30.3.-2.4.

Leader Aisapari, Alavuden Kehitys Oy ja Visit Lakeus rakentavat yhteisen osaston maalis-huhtikuun vaihteessa Helsingin messukeskukseen OutdoorExpo-messuille. Messuilla tuodaan esille maakunnan parhaat käyntikohteet sekä reitit patikointiin, pyöräilyyn ja melontaan.

OutdoorExpo houkuttelee sekä aktiiviset harrastajat että lapsiperheet nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Etelä-Pohjanmaan tarjonta on monipuolinen: meillä on vahvat perinteet ja komeat maisemat, ja luonto on saavutettavaa kaikille kulkijoille.

MAINOS

Navigoitavat reitit on syötetty lisäksi Outdooractive-sovellukseen. Outdooractive on maailman suosituin luontoliikunta- ja retkeilysovellus, jonka voi ladata maksutta älypuhelimeen.

Aisaparin alueelta Outdooractiveen on tähän mennessä syötetty yli 90 reittiä ja 500 käyntikohdetta. Sisällön tuottamisessa ovat mukana Alajärven, Kauhavan ja Lapuan kaupungit sekä Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat.

Messuja varten on painatettu lisäksi 32-sivuinen opas ”Patikoi, pyöräile, pulahda”, joka tuo esiin patikointi- ja pyöräilyreittien lisäksi alueen vesistöt. Alueen tarjontaan voi tutustua myös kotisivulla intolinkki.fi.

Leader Kuudestaan alueella on kehitetty Kuuden tähden reitistöä: pyöräily-, patikointi- ja hiihtoreitit sijaitsevat Kuusiokuntina tunnetulla alueella eli Alavuden, Kuortaneen, Soinin, Ähtärin ja Alajärven alueella sekä kuntien välisillä yhdysreiteillä. Reitit löytyvät osoitteesta kuudentahdenreitisto.fi.

Koko maakunnan reittejä ja kohteita löytyy puolestaan Visit Lakeuden sivustolta, jota ylläpitää Into Seinäjoki.

Etelä-Pohjanmaalla on reittejä niin leppoisaan ulkoiluun kuin haastavaan seikkailuun. Pyöräile halki maalaismaisemien, patikoi koko perheelle sopivilla reiteillä tai hiihdä vaihtelevissa maastoissa. Esteettömät reitit tuovat luonnossa liikkumisen ilon kaikkien ulottuville.

MAINOS
Exit mobile version