MAINOS

Alajärven Osuuspankki panostaa energiatehokkuuteen

Kari Pitkänen ja Matti Saarela asentamassa paneeleja.

Alajärven Osuuspankki on parantanut energiatehokkuuttaan uusimalla kko kiinteistönsä valaistuksen led -valoiksi. Tämän lisäksi tilojen lämpötilaa laskettiin talvella yhdellä asteella, joiden toimien yhteisvaikutus energiankulutukseen on ollut 9,8 prosenttia.

Toimitusjohtaja Markku Pelkonen esittelemässä aurinkopaneeleja asiakkuusjohtaja Minna Sippolalle.

Jo viime syksynä pankissa tehtiin päätös aurinkopaneelien hankkimisesta paikalliselta Pitkäsen Sähköasennus Oy:ltä. Asennus käynnistyi toukokuussa ja toimitilojen katolle on nyt asennettu 54 kotimaassa koottua Salo Solarin paneelia, joiden alumiiniprofiilit on valmistettu osittain kierrätysalumiinista Mäkelä Alulla.

MAINOS

Toimitusjohtaja Markku Pelkonen iloitsee onnistuneesta hankkeesta. – Kannamme vastuumme ja pystymme pienentämään omaa sähkönkulutustamme ja hiilijalanjälkeämme, jotka ovat meille tärkeitä tavoitteita.

– Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoden 2025 loppuun mennessä. Energiatehokkuustoimenpiteet ja aurinkopaneelit ovat konkreettisia tekoja tavoitteen saavuttamiseksi.

– Yhteistyö Pitkäsen Sähköasennus Oy:n kanssa oli helppoa ja asennus hoitui nopeasti. paneelit olivat kahdessa päivässä katolla valmiina ja tämän jälkeen saatiin tuotanto vauhdilla käyntiin.


Ismo Pitkänen viimeistelee inverttien säädöt tuotantokuntoon.
MAINOS
Exit mobile version