25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Etra Megacenter avaa ovensa Hoiskossa

Alajärvellä Hoiskossa avaa ovensa torstaina 1.6. Etra Megacenter. Mikael Saarelan omistama halli on vuokrattu Etralle ja se on kokenut täydellisen muodonmuutoksen niin sisältä kuin ulkoakin ennen uuden toiminnan käynnistymistä.

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

MAINOS

Sen pyrkimys on olla kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.

Etralla on tätä ennen ollut lähimmät myyntipisteensä Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Sillä on kuitenkin runsaasti vanhaa asiakaskuntaa myös Järviseudulla, Kyyjärvellä ja Perhossa, joten Saarelan otettua yhteyttä asian tiimoilta, kiinnostus heräsi.

– Olin yhteydessä Etraan viime vuoden lopulla. Sen jälkeen paikalla vieraili Etran myyntijohtaja ja pian asiat etenivät tähän pisteeseen, että myymälän ovet aukeavat 1.6., Saarela kertoo.

Hoiskon myymälän avaaminen tuo palvelut entistä lähemmäs ympäröivän alueen asiakkaita. Asiakkaat ovat valtaosin teollisuusyrityksiä, mutta talosta löytyy paljon myös maatalouden ja jopa yksityisten asiakkaiden kaipaamia tuotteita.

Hoiskon myymälään työskentelemään siirtyvä Etran tekninen myyjä ja myyntiedustaja Pekka Timonen kertoo, että valikoimissa on koneita ja laitteita, hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, kemikaaleja, voimansiirto- ja kuljetinkomponentteja, sähkötarvikkeita, autotarvikkeita, hitsaus- ja hiontatarvikkeita, putkia, letkuja ja työvaatteita sekä -jalkineita sekä paljon muuta. Tarjolla on myös pakkaustarvikkeita, teknisiä muoveja ja kumeja, myös puolivalmisteita. Kiinnitystarvikkeita löytyy niin omaa valmistusta kuin maahantuontiakin.

Etran hyllytyspalvelut ovat tarjolla teollisuudelle myös Hoiskosta käsin ja uuden myymälän avaamisen myötä alueen teollisuusyritysten olemassa olevat hyllytyspalvelusopimukset siirtyvätkin Seinäjoelta Hoiskon myymälälle. Uusia sopimuksia solmitaan mielellään.

Muutoinkin Hoiskoon saadaan kaikki Etran palvelut ja jos asiakas tarvitsee jotain tuotetta, jota myymälän noin 4000-5000 nimikkeen joukosta ei suoraan löydy, niin ennen kello 15 tehdyt tilaukset saadaan Hoiskoon seuraavaksi aamuksi kello kahdeksaan mennessä varaston 70000 nimikkeen joukosta.

Kaikkiaan Etralla on valikoimissaan tuotteita yli 300000 nimikettä, joten valinnanvaraa löytyy!

Vaikka Megacenterin ovet aukeavat huomenna, niin virallisia avajaisia vietetään elokuun lopulla. Mikael Saarela työskentelee teknisenä myyjänä myymälässä Timosen lisäksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät