Soinin Luonto- ja erämessuilla lauantaina ennätysmäärä näyttelleasettajia

Näyttelijä- ja kalastajaparivaljakko Tommi Korpela ja Kari Hietalahti viihdyttävät vieraita Soinin messuilla.-

Ensi lauantaina 10.6. on Soinissa luonto- ja erämessut. Messut ovat avoinna yleisölle kello 9.30–16. Messut ovat kolmannet eräteemaiset messut Soinissa ja näille messuille saapuu lähes sata näytteilleasettajaa.

Messut avaa kansanedustaja Mikko Savola, messualueena toimii tutusti Soinin yhtenäiskoulu. Messuohjelma on monipuolinen ja ohjelmaa riittää koko päiväksi.

MAINOS

Ohjelmaa on sekä sisällä että ulkona. Yhtenäiskoulun piha-alueelle on messuja varten rakennettu tarkkuusheittoallas, jonka äärellä perhokalastajat ja näyttelijät Tommi Korpela ja Kari Hietalahti opastavat perhokalastuksen saloihin.

Saattaapa altaalla päästä kisaamaan tarkkuusheitossakin tämän kaksikon johdolla.

Soinilaislähtöinen tubettaja Teemu Silvonen tuo kyttäyskoppinsa näytille. Messuilla pääsee tutustumaan mm. jousiammuntaan, ilmakivääriammuntaan, moottorisahataiteeseen, linnunpönttöjen ja sorsan putkipesien valmistamiseen, erävideoihin, kalastustekniikoihin, kalastuselektroniikkaan, mönkijöihin, maastopyöriin ja melkoiseen määrään muita eräalan huipputuotteita.

Messuvieraille on lisäksi tarjolla tietoa retkeily- ja pyöräilyreiteistä ja vinkkejä matkailukohteista. Myös metsästys- ja kalastusmatkailu on esillä monin tavoin. Messuilla pääsee tapaamaan monenlaisia eläimiä. Paikalla on huima määrä eri metsästyskoirarotuja, isoja ja pieniä hevosia sekä lammas.

Messuilla on mahdollisuus suorittaa metsästäjätutkinto kello 12. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta on tärkeää olla ajoissa paikalla. Metsästäjätutkinnon järjestää Lehtimäki-Soinin Rhy.

Soinin luonto- ja erämessut löytää niin Facebookista kuin Instagramistakin sekä internetistä osoitteesta www.soinintapahtumat.fi/eramessut. Messusivuilta löytyy päivän ohjelma, tiedot näytteilleasettajista, osastojen ohjelmaa sekä messualueen kartta.

Messulippuja voi ostaa etukäteen Soinin kirjastosta kirjaston aukioloaikoina tai messuporteilta messuille tullessa.

Yleisöparkki on Teollisuustiellä ja keskustasta on opasteet parkkipaikalle. Non stop -kyyditys kuljettaa messuvieraat yleisöparkista messualueelle veloituksetta. Messualueella on mahdollista vain invapysäköinti.

MAINOS
Exit mobile version