MAINOS

Hierontapalvelu Marjo Hautala löysi uuden osoitteen Alajärveltä

Marjo Hautalan Hierontapalvelu löysi uudet vakinaiset tilat Alajärveltä vanhan matkahuollon kiinteistöstä.

Kevät on ollut monien muutosten aikaa vimpeliläiselle hieroja Marjo Hautalalle, joka päätti hiljattain sulkea kotikylässään Sääksjärvellä olleen toimipisteensä ja avata Alajärvelle uuden vakituisen osoitteen.

Hierontapalvelu Marjo Hautala avaa ovensa Alajärvellä vanhan matkahuollon kiinteistössä tänään tiistaina 6.6. ja jatkossa hän on edelleen maanantait Lappajärven Itäkylällä, mutta muina aikoina aikoja saa varattua Alajärvelle. Tarjolla on myös ilta-aikoja.

MAINOS

Aikaisemmin Marjo kävi tekemässä hierontoja Alajärvellä parina päivänä viikossa, mutta nyt tuntui oikealle hetkelle satsata palvelujen parempaan saatavuuteen juuri Alajärvellä. Samalla Marjon hiljattain hankkima kehonkoostumusmittauslaite sai uuden kotipaikan Alajärven toimitiloista, josta käsin hän voi käydä sen kanssa myös muilla paikkakunnilla, mihin pyydetään.

Marjo on valmistunut alun perin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2006 ja jatkoi heti tuon jälkeen opiskelemaan jäsenkorjausta eri kursseilla.

Vaikka työtä on vuosien varrella riittänyt, ei into opiskella alaa eteenpäin laantunut, vaan jo vuonna 2013 Marjo valmistui luontaishoitajaksi ja diplomivyöhyketerapeutiksi. Tämän jälkeen Marjo on vielä käynyt lukuisia muita kursseja opiskellen muun muassa shiatsua, lymfapohjaista hierontaa ja lihaskalvokäsittelyä.

Edelleen mielessä on toive jonain päivänä opiskella shiatsuterapeutiksi, mutta kyseessä ovat isot opinnot töiden ohessa, joten toisaalta päättämättä on vielä se, olisiko vain järkevämpää keskittyä siihen, mitä tekee?

Kiinnostus työtä kohtaan ja into oppia uutta elää kuitenkin Marjolla vahvana, joten saapa nähdä kuinka käy!

Valtaosa Marjolla käyvistä asiakkaista on perinteisiä hieronta-asiakkaita, mutta heti kakkosena perässä tulevat vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus rinta rinnan, sen jälkeen shiatsu.

Vyöhyketerapiaa Marjo kiittää todella vaikuttavaksi ja kokonaisvaltaiseksi hoidoksi. Vuosien varrella hänellä on käynyt esimerkiksi lähes 40 erilaisista vatsavaivoista tai koliikista kärsivää vauvaa, joille tehdään kahden viikon aikana kolmen käyntikerran sarja vyöhyketerapiaa. – Kaikki vauvat ovat saaneet avun vyöhyketerapiasta, se on aivan hämmästyttävää, Marjo toteaa.

Vyöhyketerapiaa voi kokeilla yleiskäsittelynä ihan vain testimielessäkin, mutta jos asiakkaalla on jotain erityistä ongelmaa kuten vaikkapa migreeni tai ruoansulatus, tehdään käsittely niihin keskittyen. Hoito koostetaan aina asiakkaan mukaan.

Uusi asiakkaita kiinnostava laite on kehonkoostumusmittari, jolla voi nopeasti selvittää painonsa, lihaksen painon, rasvan painon, kehon nesteen määrän, kehon puolierot, proteinit ja mineraalit sekä sisäelinrasvan määrän.

Erityisen hyödyllinen laite on kuntoilua tai vaikkapa laihdutusta aloittaessa, sillä kun testin sitten uusii 3-4 kuukauden kuluttua, saa käsiinsä selvää faktaa siitä mitä on tapahtunut.

Rokuliperjantaina Marjon liikkeessä pääsee testaamaan laitetta ja yksittäisiä käyntejä voi varata häneltä muulloinkin. Lisäksi Marjo käy mittarin kanssa erilaisissa tapahtumissa ja vaikka työpaikoilla niin pyydettäessä.

Avajaisia juhlistetaan tänään kello 12-18 kahvittelun, tarjousten ja arvonnan merkeissä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version