24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

SRK:n Suviseurat Kauhavalla alkoivat

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat Kauhavalla on alkaneet ja lippurivistössä liehuu seitsemän Suomen lippua. 

Avajaiset kokosi seurateltan täyteen osallistujia ja seuravieraita oli avajaisten aikaan jo reilut 60000. Avauspuheen piti SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Valde Palola ja toivotti kaikki seuravieraat sydämellisesti tervetulleiksi.

MAINOS

Tervehdyspuheessaan Palola toi esiin, kuinka jokainen ihminen on arvokas ja Jumalan kuva. Hän myös kysyi, suostummeko siihen, että edelleen Jumalan sana on elämän suurin ohje. – Ei ole samantekevää, miten suhtaudumme Jumalan ilmoitukseen elämästä.

Lapuan hiippakunnan piispan Matti Salomäki tervehti seuraväkeä kannustaen tutkimaan Raamattua ja kylvämään Jumalan sanaa. Piispa Salomäki toi tervehdyksessään esiin, kuinka kansakunta tarvitsee edelleen lohdutusta ja neuvoa Jumalan sanasta.

Siihen kutsuu myös Suviseurojen tunnuslause. Kansakunta tarvitsee psalmiin (119) pohjautuvan tunnuslauseen lupaamaa valoa.

Suviseurojen päätoimikunnan tervehdyksen toi toimikunnan puheenjohtaja Jussi Rentola. Hän kohdisti tervehdyksen jokaiselle seuroihin eri tavoin osallistuvalle ja valmisteluihin osallistuneelle.

 – Näitä seuroja on valmisteltu teitä jokaista varten.

Rentola toi esiin järjestävien 13 rauhanyhdistyksen yhteisen työn. Seurajärjestelyt ovat yhdistäneet alueen toimijoita. Rentola kiitti monia yhteistyötahoja ja viranomaisia sekä alueen asukkaita hyvästä yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä. Hän huomioi lämpimästi kiittäen myös järjestelyihin osallistuneiden läheisiä ja perheitä.

Suviseurat jatkuu viikonlopun yli ja päätössanat ovat maanantaina 3.7. kello 13.30. Seuraavana kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärvellä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät