25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Sotkamo hallitsi Kitrolla

Sotkamon Jymy kävi Ankkurien vieraana Kitrolla. Sotkamo oli ottelussa odotetun vahva ja vei sen ansaitusti jaksoin 0-2 (1-3, 1-6).

Ankkurit aloitti tilanteiden rakentelun osalta ottelun hyvin. Ensimmäisessä vuorossa tuli kaksi paikkaa lyödä juoksu, mutta kotiutusyritykset jäivät ponnettomiksi. Sotkamo onnistui siirtymään omalla sisävuorollaan 0-2 johtoon, kun Hannes Pekkinen sekä Lauri Rönkkö onnistuvat kotiutuksissa.

MAINOS

Toisessa vuorossa Ankkureille ei juoksuja merkattu. Sotkamolla oli omat paikkansa, kun rakensivat palottoman ajotilanteen, mutta Ankkurien takatilannepuolustaminen kesti.

Kolmannessa vuorossa nähtiin yksi juoksu, mistä vastasi Sotkamo, kun Rönkkö onnistui lyömään ottelun toisen juoksunsa.

Ankkurit onnistui avaamaan ottelun juoksutilin jakson ratkaisevassa vuorossa, mutta onnistui vain kerran, kun Lauri Ihamäki kotiutti Nestori Yli-Sissalan. Jakso merkattiin 1-3 Sotkamon voittoon.

Sotkamo avasi toisen jakson juoksutilin avausvuorossa, kun Roope Korhonen onnistui komealla kolmossaumalyönnillä kotiuttamaan Elmeri Purmosen. Ankkurit onnistui rakentamaan useamman kotiutustilanteen ja avasi jakson juoksutilinsä, kun Sasu Iivarinen kotiutti komealla kakkosjatkeeseen suunnatulla lyönnillä Atte Kuosmasen.

Sotkamo onnistui toisessa vuorossa jälleen kerran ja sama parivaljakko oli kyseessä kuin vuoroa aikaisemmin, kun Roope Korhonen kotiutti keskisaumalyönnillä Purmosen. Ankkurien sisäpeli jäi vuorossa vaisuksi.

Kolmannen vuoron aloittavalla sisävuorolla Sotkamo lisäsi johtoaan lukemiin 1-5, kun Lauri Rönkkö onnistui kotiutuksessa, sekä Jussi Korhonen kahteen otteeseen. Ankkurien vaikeudet jatkuivat tilanteiden rakentelussa myös kolmannessa vuorossa.

Ratkaisevassa vuorossa nähtiin yksi juoksu ja siitä vastasi jälleen Sotkamo, kun Hannes Pekkinen löi näpillä jakson loppulukemat 1-6.

Ottelu merkattiin Sotkamon voittoon jaksoin 0-2 (1-3, 1-6).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät