13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Soinilaisten muusikoiden ilta kattaa pöytään mahtavan esiintyjäarsenaalin

Jo kuudetta kertaa järjestettävä Soinilaisten muusikoiden ilta ei petä yleisöään tänäkään kesänä, sillä lauantaina elokuun 19. päivän illassa lavalle nostetaan niin mahtava esiintyjäarsenaali, että jokaiselle ikäryhmälle ja kuulijalle porukasta löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Portit iltaan aukeavat kello 18 ja musiikki alkaa kello 18.30. Kympin hintaista sisäänpääsymaksua vastaan saa kuultavakseen spektaakkelimaisia, ainutkertaisia esityksiä.

MAINOS

Illan housebändin muodostavat Markku Keski-Mäenpää, Eetu Alatalo, Jari Huvila ja Jouni Järvenpää, ja housebandin kanssa esiintyy peräti 15 eri solistia! Jokainen solisti esittää yhden biisin ja tyylilajeissa löytyy joka lähtöön. Esiintyjät ovat eri-ikäisiä ja niin ollen myös heidän iltaan valitsemansa kappaleet ovat hyvin erityylisiä.

Tämän lisäksi lauteille nousee kymmenkunta erilaista kokoonpanoa, joista kaikille yhteistä on jokin kytkös Soiniin. Tarjolla on kaikkea mahdollista one man bandista aina seitsenjäseniseen PanEngine -pannubändiin, joka taituroi kuumia rytmejä ja tuttuja svengejä Karibialta ja muualta maailmalta.

Mukana on myös useampia perhekokoonpanoja ja mainittakoon erityisesti huippuesiintyjä Trio Millhill, jossa taituroivat Jarkko Salonen, Juha Virkamäki ja tyttärensä Minerva. Mukana menossa on myös Los Nopos ja hiljattain uutta musiikkia julkaissut Järvine.

Myös Häjyiltä on jääneet Kruunuhäät päälle ja niinpä he edelleen ovat Yhteistalon maisemissa ja mukana tässäkin tapahtumassa!

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Soinin kunta, Soinin Musiikinharrastajat ry ja Soinin Yhteistalo. Ruokahuollosta illassa vastaa Team Keskitalo ja paikalla on anniskeluoikeudet.

Kyseessä on ulkoilmatapahtuma ja huonoon säähän on varauduttu katetulla teltalla ja katsomolla.

Ilta on aina ollut hyvin suosittu ja väkeä mukana menossa on ollut illan mittaan noin 600 henkilöä. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät