MAINOS

Etra Megacenterillä avajaishulinaa!

Tekniset myyjät Mikael Saarela ja Pekka Timonen toivottavat väen tervetulleeksi tutustumaan Hoiskoon avattuun Etra Megacenteriin! Avajaispäivänä saa kahvin lisäksi ruokaakin ja talo on täynnä hyviä tarjouksia!

Kesäkuun alussa ovensa Alajärven Hoiskossa avannut Etra Megacenter on nyt saanut toimintansa siihen malliin, että on aika viettää paikan virallisia avajaisia hyvien tarjousten, tuote-esittelyjen ja ruoka- sekä kahvitarjoilun merkeissä!

Avajaiset pidetään tänään keskiviikkona kello 8-15 ja ruokaa on tarjolla niin kauan, kuin sitä riittää reserviläisten soppatykistä!

MAINOS

Etra Oy on kotimainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

Sen pyrkimys on olla kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.

Silti Etralla on myymälöissään tarjolla myös monenlaista maatalouden ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin sopivia tuotteita ja kuluneen kesän aikana väki onkin löytänyt tiensä Hoiskon Etra Megacenteriin jo mukavasti. Yksityisasiakkaita ovat kiinnostaneet teknisten myyjien Mikael Saarelan ja Pekka Timosen mukaan eniten erilaiset letkut, laakerit, tiivisteet ja työvaatteet.

Kesä on Etralla mennyt Alajärvellä hyvin ja jo nyt nähdään selkeästi, että palvelulle täällä oli tarvetta. Etralla on tätä ennen ollut lähimmät myyntipisteensä Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Sillä on kuitenkin runsaasti vanhaa asiakaskuntaa myös tällä alueella.

Näiden Etran vanhojen asiakkaiden lisäksi kesän aikana on saatu jo uusiakin yritysasiakkaita ja asiakaskunta muodostuukin tällä hetkellä paitsi Alajärven, myös lähialueiden Vimpelin, Lappajärven, Karstulan, Perhon, Kortesjärven, Lehtimäen ja Soinin toimijoista.

Etralla on tarjolla teollisuusasiakkailleen hyllytyspalvelut, ja näitä asiakkaita onkin jo useita. Nyt avajaispäivänä esitellään yhtä hyllytyspalvelujärjestelmää, joka käy kaiken kokoisiin teollisuusyrityksiin, mutta käytännössä varmasti parhaiten isompiin.

Hyllytyspalvelu on asiakkaan kannalta erinomainen ratkaisu, sillä sen jälkeen usein menevien tuotteiden ostoista ja käsittelystä ei tarvitse enää murehtia, vaan tavaraa löytyy aina hyllystä.

Saarela ja Timonen toivovat, että mahdollisimman moni yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista kiinnostunut lähtisi avajaisiin katsomaan ja tutustumaan siihen, mitä on tarjolla.

Myymälässä on nyt yli 4000 eri nimikettä ja valikoima laajenee vielä hieman. Tarjolla on esimerkiksi koneita ja laitteita, hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, kemikaaleja, voimansiirto- ja kuljetinkomponentteja, sähkötarvikkeita, autotarvikkeita, hitsaus- ja hiontatarvikkeita, putkia, letkuja ja työvaatteita sekä -jalkineita, pakkaustarvikkeita, teknisiä muoveja ja kumeja, myös puolivalmisteita.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version