0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

SoPs palkitsi onnistujia

Soinin Palloseuralla oli päättyneellä jalkapallokaudella kaksi joukkuetta: P11 ja P10. Lisäksi kesällä järjestettiin pallokoulu, jossa mukana oli reilu kymmenen innokasta palloilijaa.

Soinin Palloseurassa palkittiin tänä vuonna kaikki pelaajat. Lisäksi jaettiin kiertopalkinnot. Vuoden tyttöjuniorina palkittiin Aino Latvala, vuoden poikajuniorina Riku Perkkiö. JULMA-kiertopalkinnon sai Eero Hautamäki. JULMA on lyhenne sanoista joukkuepelaaja, urheilullinen, lahjakas, määrätietoinen, aktiivinen.

MAINOS

Molempien sarjajoukkueiden valmentaja Sanni Jussila summasi kulunutta kautta päätöstilaisuudessa sanomalla, että paljon kerättiin kokemusta ja kehitystä tuli monella osa-alueella. Kiitoksen kaudesta saivat niin pelaaja kuin huoltajatkin.

P11 joukkueessa mukana oli 12 pelaajaa. Turnauksiin pelaajalistaa täydennettiin tarvittaessa P10 joukkueen pelaajilla. Turnauksia kauden aikana pelattiin yhteensä kahdeksan ympäri maakuntaa. Joukkueen valmentajana toimi Sanni Jussila ja joukkueenjohtajina Satu Ritala-Latvala ja Saana Peura.

P10 joukkueeseen ilmoittautui mukaan hurjat 20 pelaajaa, joista 10 oli uusia pelaajia. Kauden alkupuoli kuluikin uuden opettelussa. Kauden kuluessa joukkue alkoi hitsautua yhteen ja peli kulkea paremmin.

Viimeisen turnauksen ottelut olivatkin verenpainetta nostattavan jännittävät. Turnauksia kesänaikana pelattiin kahdeksan. Joukkueen valmentajana toimi Sanni Jussila ja joukkueenjohtajana Sonja Panula.

Sählyn harrastajia ilahduttavasti

Soinin ja lähialueen lasten ja nuorten harrastustoimintaa vuodesta 2007 asti toteuttanut SoPS toimii aktiivisesti. Lajivalikoimassa on tällä hetkellä jalkapallo ja sähly, joiden harrastajamäärät on pysyneet seurassa viime vuosina hyvällä tasolla alueen asukasluvun vähenemisestä huolimatta.

Matalan kynnyksen harrastustarjontaa Soinissa on lisännyt keskustaajamassa sijaitseva jalkapallobiljardikenttä. Jalkapallobiljardia pelataan tavallisen biljardin säännöin ja pelipallot ovat lainattavissa Soinin kirjastosta. Kenttä suljetaan talveksi ja Soinin Vipu-pajan kanssa yhteistyössä rakennettava kansi suojaa jatkossa kenttää talven yli.

SoPSin pääsponsorina on toiminut vuonna 2023 Alajärven Osuuspankki, ja muita merkittäviä sponsoreita on olleet LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja KM-Rahti Oy. Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetaan yhteistyötä sopimuksen mukaisesti ja tarjotaan mainostilaa ja näkyvyyttä mm. jalkapallobiljardikentän kylteissä sekä SoPSin peliasuissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät