0.5 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

KyKy-Betsetillä mahdollisuus revanssiin

KyKy-Betset saa lauantaina mahdollisuuden revanssiin, kun se kohtaa Raision Loimun kotonaan. Viimeksi kauden avauksessa Betonimiehet poistuivat Kerttulasta 3-1 tappio niskassaan.

Raision Loimun kausi on sujunut pirteästi. Kahdeksasta pelistä kasassa on 17 pistettä ja kuusi voittoa. Ainoat tappiot ovat tulleet Akaa-Volleyta ja Hurrikaani-Loimaata vastaan. Kauden tähän mennessä kovin voitto on tullut Valepaa vastaan Sastamalasta. KyKy-Betset ja Loimu ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen kauden avauksessaan Raisiossa. Tuolloin Loimu oli hakkuri Ali Fazlin johdolla vahvempi vieden pelin nimiinsä 3-1. Tuolloin oli havaittavissa hieman kauden ensimmäiseen peliin kuuluvaa jännitystä puolin ja toisin. Raisiolaisilla on vahva ja ulottuva torjunta. Eniten torjuntapisteitä heidän joukkueestaan on kerännyt yleispelaaja Aapeli Kouki (15 torjuntapistettä), mutta kilpailu joukkueen sisällä on kovaa, sillä keskitorjujat Felix Egharevba ja Alexej Zhbankov ovat keränneet 14 ja 11 torjuntapistettä sekä hakkuri Fazli 12. 

MAINOS

Sairastupa tyhjä

Betonimiehet lähtevät otteluun tappio niskassaan Savo Volleyta vastaan. Kaikki miehet on saatu viimein sairastuvalta taas harjoituksiin, mikä helpottaa myös päävalmentaja Guntis Atarsia. TuToaja Savoa vastaan hakkuri Jansons on saanut hyvin tulitukea konkari-Petrusevicsilta. Petrusevicsonkin ollut viime peleissä joukkueen pistetehokkain. Kuitenkin joukkueesta on nostettava esiin libero Joel Anderssonin panos takakentällä. Viimeksi Loimua vastaan Andersson oli ollut Suomessa vasta kaksi kokonaista päivää ja alla oli yhdet peliin valmistavat harjoitukset joukkueen kanssa. Tuolloin kuitenkin hän näytti esimerkillistä johtajuutta takakentällä ja osoitti olevansa loistolibero kyyjärveläisten joukkueeseen. Viime peleissä hän on esittänyt maagisia puolustuksia ja tähän päälle varmaa vastaanottotyöskentelyä.

– Loimulla on ulottuva torjunta ja he puolustavat hyvin. Kotisalin tuoma etu pitää pystyä hyödyntämään heitä vastaan. Syötöllä pitää saada heiltä aseita pois. Meille tulee pieni etu, kun he ovat pelaamassa Pieksämäellä Savo Volleyta vastaan perjantaina, tuumailee KyKy-Betsetin apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi

– Loimu on vahva joukkue kaikilla paikoilla, kärjessä heillä on hyvä hakkuri (Fazli). Viimeksi, kun kohtasimme, oli kauden ensimmäinen peli. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, joten on jännittävää nähdä, millainen ottelu on tulossa. Meillä on vahva hyökkäys- ja syöttöpeli, kun saamme kaiken osumaan kohdilleen. Meidän täytyy kyetä pitämään tasomme ja pelaamaan tasaisemmin pidempiä jaksoja. Tulee kova ja jännittävä ottelu. Toivon, että pystymme tarjoamaan hyvän pelin ja haastamaan Loimua kolmesta sarjapisteestä. Toivottavasti niin moni kuin mahdollista tulisi meidän peleihimme. Kotiyleisön tuki merkitsee paljon ja antaa uskomattoman paljon energiaa! analysoi joukkueen ruotsalaislibero Joel Andersson

KyKy-Betset vs Raision Loimu lauantaina kello 17.00 Kyy York Areenalla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät